„Regele” şi „Baciu”, doriţi la sãrbãtoarea Jiului

12 iunie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

10 x 3

Ciprian Marinuţ

Patronul alb-negrilor, Alin Simota, susţine că i-a invitat pe Gică Hagi şi Gică Popescu să participe la aniversarea celor 90 de ani de existenţă a clubului Jiul din Petroşani.

Chef să fie, nu contează performanţa
Chiar dacă Jiul nu a onorat şi printr-o performanţă sportivă demnă de… promovarea în Liga I împlinirea a 90 de ani de la înfiinţarea clubului, patronul Alin Simota vrea să puncteze aniversarea printr-o sărbătoare de neuitat. Finanţatorul Jiului a spus că i-a invitat la Petroşani, cu ocazia aniversării, pe Gică Hagi şi Gică Popescu, cei mai galonaţi fotbalişti români ai generaţiei de aur. „Deocamdată nu am primit nici un răspuns din partea lor, dar sperăm că ne vor onora cu prezenţa. Vreau ca această aniversare să fie de neuitat. Nu ştim încă data la care va avea loc, dar este posibil ca sărbătorirea celor 90 de ani de existenţă să aibă loc în luna august, odată cu Ziua Minerului”, a declarat Simota. Oficialii Jiului spun că în programul manifestărilor va fi disputarea unui meci între vedetele de ieri ale Jiului şi cele de azi şi aducerea la Petroşani a unei echipe cu nume din fotbalul românesc pentru un meci demonstrativ.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A promova sau a nu promova

FC Silvania a câştigat primul joc al turneului de baraj pentru promovarea în Liga a II-a, care se desfăşoară la...

Ştiri – 12.06.2009

„Perluţa” scapă de operaţie Mijlocaşul echipei Jiul Petroşani, Cornel Gheţi, poreclit „Perluţa” de coechipieri, a evitat o intervenţie chirurgicală complicată,...

Titlul rãmâne la Deva

FC CIP şi-a păstrat titlul de campioană şi după ce Comisia de Disciplină a FRF a judecat, ieri, memoriul celor...

Închide