Politica si administratie

„Portocaliii, sã plece!”

Sorina Popa

Cei peste 4.500 de delegaţi la Congresul extraordinar al PSD au aprobat, sâmbătă, programul de guvernare propus de departamentele PSD, care include impozitarea diferenţiată, cu un prag maxim de 35 la sută.

Congresul PSD a aprobat programul intitulat „România corectă, România socială“, prin care se angajează, încă din prima zi de  guvernare, să refacă salariile bugetarilor şi să blocheze Legea pensiilor. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că acest program este considerat „un angajament“ între PSD şi români.

„Moţiunea va avea succes”
Liderul pesediştilor din judeţ, Laurenţiu Nistor (foto), susţine că moţiunea de cenzură va trece sigur. „Mai mult ca oricând, este nevoie ca portocaliii să fie daţi la o parte, să nu mai  conducă ţara asta, cum vor muşchii lor. Mai mult ca oricând, e nevoie ca Guvernul Boc să fie dat jos, pentru ca românii să aibă şansa să trăiască mai bine. Sunt convins că moţiunea de cenzură va avea succes, deci, va trece şi Executivul actual va pica. Portocaliii trebuie să fie îndepărtaţi de la putere”, a afirmat Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.

Nu colaborează cu puterea
La Congresul extraordinar al PSD s-a adoptat şi o rezoluţie, în care se menţionează că „partidul se obligă să nu colaboreze în nici o formă cu cei care guvernează acum ţara. În situaţia de criză economică şi socială fără precedent prin care trece România, cauzată de corupţia, incompetenţa şi comportamentul clientelar al Partidului Democrat Liberal şi al lui Traian Băsescu, PSD se obligă să nu colaboreze în nici o formă cu cei care guvernează acum ţara“.
„Suntem de acord şi noi, pesediştii din judeţul Hunedoara, cu această rezoluţie, am votat-o. Vom respecta în întregime ceea ce s-a specificat în acest document. Încă nu s-a stabilit ce sancţiuni vor suferi cei care încalcă prevederile din rezoluţie. Oricum, mesajul nostru este ca membrii PSD să nu colaboreze cu cei de la putere”, a adăugat deputatul Laurenţiu Nistor.

6 comentarii la „„Portocaliii, sã plece!”

 • Domnule Nistor,

  Ce sanctiune se va lua impotriva unui membru PSD care in 7 decembrie 2010 (a doua zi dupa ce Geoana a pierdut) a declarat in Romania libera ca vrea sa intre la guvernare alaturi de PDL? Acelasi membru PSD a avut ca invitat personal de onoare la Conferinta Judeteana de Alegeri a PSD Hunedoara pe Paul Gherasim, dusmanul de moarte al PSD. Acelasi membru PSD are contracte de zeci de miliarde de lei vechi cu primariile pedeliste. Deci, pesedistul primeste bani de la pedelisti, dar pentru ce????? Pentru ca el, distinsul membru PSD, colaboreaza foarte bine cu PDL-istii? De ce PDL-ul a lasat deoparte oamenii de-ai lor de la partid si-l prefera pe Vochitoiu Haralambie, memebru PSD, presedinte PSD Petrosani? Ce sanctiuni va lua Vochitoiu pentru ca a colaborat si colaboreaza de DOI ani cu portocaliii?

 • Ca cetatean, va intreb daca membrul dvs de partid, Vochitoiu, este normal? Uitati declaratii din ZVJ vizavi de aducerea in PSD a lui Paul Gherasim:

  „Consilierul PD-L, Paul Gherasim, / Între două partide
  Data publicarii:
  10/19/2010
  Autor:
  Paula ENACHE

  Controversatul Paul Gherasim stă cu fundul politic în două luntre. Membru PD încă de la înfiinţarea partidului, din anii `90, acum Gherasim, consilier local din partea acestui partid, ar cam vrea să treacă la PSD pe fondul unor neînţelegeri dintre el şi primarul Petroşaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi.

  Dar la PSD nu este agreat de unii membri social democraţi. „Paul Gherasim şi-a exprimat verbal dorinţa de a intra în PSD, dar nu este membru încă şi nu are nicio adeziune semnată. Se pare că dezbaterea privind venirea lui Gherasim în PSD s-a desfăşurat cu o viteză care pe mine mă surprinde. Dar, precizez faptul că el nu va fi membru al Partidului Social Democrat atâta timp cât colegii mei nu vor asta”, a afirmat Haralambie Vochiţoiu, preşedinte PSD Petroşani. Aducerea în partid a lui Gherasim ar fi o lovitură de şah dată PD-L-ului, mai spune Vochiţoiu. „Paul este unul din fundamentaliştii partidului în care se află acum. Se poate spune că este chiar ultimul taliban al PD-ului, cum era în anii ’90, fiind ultimul membru aflat din convingere acolo, pentru că ceilalţi sunt doar nişte şmecheraşi care vor doar beneficii materiale. Plecarea lui din PD-L ar produce o hemoragie partidului, iar în situaţia lui sunt mulţi membri de acolo, cred, care vor să rupă uşa la plecare, dar nu au curaj să o facă. Poate că mutarea lui Paul le va fi drept exemplu”, a mai precizat Vochiţoiu”

  Cine rau rupe usa la plecare, domnule? Vochitoiu a facut afaceri de zeci de miliarde de lei cu pedelistii, asta mai are curajul sa vorbeasca? Domnule Nistor, sunteti presedinte, sau sunteti Cazacu doi? Adica omul de balci al lui Vochitoiu?

 • Din Jurnalul Vaii Jiului

  Primim la redactie Scrisoare deschisa domnului presedinte PSD Hunedoara, Florin Cazacu,

  Subsemnatul Vochitoiu Petre, var primar cu Haralambie Vochitoiu, fara nicio constrangere sau beneficiu material din partea cuiva, doar in numele adevarului declar urmatoarele:
  In relatia cu mine si familia mea numitul Haralambie Vochitoiu a manifestat un comportament neadecvat lipsindu-ma pe mine si familia mea de banii si drepturile care ni se cuveneau legal desi munceam cinstit la firma domniei sale SC Fabrica de Termopane SA Petrosani, SOCOM Unirea. Ca exemplu pot arata ca:
  – ore de noapte neplatite;
  – cartea de munca a fost bagata dupa trei luni de zile de la data angajarii la toti angajatii firmei domniei sale;
  – bonurile valorice nu s-au dat niciodata desi ne-au fost promise la angajare, in acest fel mintindu-ne sa ne angajam si amenintandu-ne apoi ca nu le vom primi daca nu venim sambetele la lucru.
  Pot spune ca limbajul sau fata de mine a fost unul jignitor fiind supus ofenselor si denigrarilor de tot felul:
  – crize de isterie, aruncand cu sapca din cap pe jos, trantind pe jos produsele finite de termopan;
  – injura pe mine si personalul jignindu-ne familiile.
  Consider ca este o persoana ce manifesta multa suspiciune fata de toti cei cu care lucreaza (inclusiv la PSD unde este presedinte), banuielile sale fiind exagerate si fara suport real. Atunci cand isi propune sa faca rau la cineva duce la capat aceasta idee indiferent care sunt obstacolele pe care trebuie sa le depaseasca. Chiar daca stie ca nu are dreptate cu persoana respectiva nu conteaza decat parerea lui Haralambie Vochitoiu si interesele lui, convingand prin diferite mijloace (bani, avantaje materiale si chiar amenintari) si alte persoane sa i se alature si sa-i sustina neadevarurile sale.
  Consider ca in relatia cu mine a gresit profund, mai ales ca-mi este var primar, nas de cununie si nas de botez al copilului meu.
  Nu vreau sa mai am de-a face cu aceasta persoana (Haralambie Vochitoiu) niciodata si sfatuiesc pe toti cunoscutii mei sa se fereasca de el deoarece nu este capabil sa faca bine decat persoanei sale.
  Datorita caracterului infect pe care il are si numeroaselor scandaluri in care este implicat PSD pierdut alegerile si le va pierde in continuare atata vreme cat el va fi in partid ca presedinte si membru. Toti cunoscutii mei ar fi votat cu PSD, inclusiv sotia mea, daca Haralambie nu ar fi candidat la primarie si nu ar fi fost pe listele PSD.
  Cred ca viitorul acestui partid este compromis in Petrosani din cauza lui Vochitoiu Haralambie care este un dictator comunist si o persoana abuziva, amenintatoare si foarte razbunatoare in raport cu toti cei care indraznesc sa aiba si alte idei decat ale sale, el urmarind doar interesele personale partidul folosindu-l in avantajele personale.
  Petre Vochitoiu

 • Fulgeratorule ai intrat iar in crize?S-a terminat RUDOTELU?!111

 • Monsieur NISTOR nu urca doar in ierarhia politica ci si in cea a hotilor. Asta a urmarit de la inceput.

 • Sa-i sugi paratraznetul la Fulgelator, „ziaristule” Haralambie. Stie lumea ca la Bucuresti te-ai internat la nebuni?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura