FlashPolitica si administratie

„Nu vă lăsaţi seduşi de mesajele PPMT”

Sorina Popa

Preşedintele UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler (foto), le-a cerut membrilor comunităţii maghiare să nu se lase seduşi de mesajele pe care le transmite nou înfiinţatul Partid Popular Maghiar din Transilvania (PPMT).

„Vor denigrarea UDMR”
„Vă atrag atenţia să nu vă lăsaţi seduşi de propaganda nou înfiinţatului Partid Popular Maghiar din Transilvania. Prima lor acţiune publică, şi anume, campania de informare cu privire la recensământul populaţiei, merită salutată, ea alăturându-se muncii pe care UDMR a început-o în urmă cu aproape un an şi care s-a materializat inclusiv prin utilizarea limbii maghiare în desfăşurarea efectivă a recensământului. Dar, eu nu îmi fac iluzii cu privire la viitoarele acţiuni ale PPMT”, a declarat europarlamentarul Iuliu Winkler, la conferinţa de alegeri a UDMR Petroşani. Liderul UDMR Hunedoara şi-a exprimat convingerea că PPMT va avea ca prim obiectiv denigrarea UDMR, iar acţiunile şi mesajele sale vor avea un profund caracter demagogic şi populist şi vor fi lipsite de substanţă. „Liderii, nevalidaţi deocamdată prin nici o formulă democratică, ai noului partid, au fost membri ai UDMR şi au avut posibilitatea timp de peste un deceniu, să-şi realizeze iniţiativele în interiorul Uniunii. Ce credibilitate mai pot avea aceste iniţiative formulate acum în afara şi împotriva UDMR?”, a arătat Iuliu Winkler. Acesta i-a îndemnat pe maghiarii din judeţ să nu se lase păcăliţi de mesajele PPMT. „Singurul mod în care vom putea ieşi învingători din încercările anului 2012 este prinpăstrarea unităţii şi solidarităţii în jurul UDMR”, a adăugat Iuliu Winkler.

Un nou mandat de doi ani
Sâmbătă, la Petroşani, profesorul universitar András József a fost reales, pentru un nou mandat de doi ani în fruntea UDMR Petroşani, delegaţii desemnându-i şi pe cei 17 membri ai conducerii colective municipale, urmând ca din rândul acestora, să fie desemnaţi vicepreşedinţii şi responsabilii pentru anumite domenii de specialitate.

2 comentarii la „„Nu vă lăsaţi seduşi de mesajele PPMT”

  • De ce domnule „Gyula ” ???
    Aia sunt unguri de calitate „inferioara” ?
    Aduceti dvs. dovezi ,ca ungurii udemeristi, sunt mai buni si mai frumosi !!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura