Reportaj

„Judeţul Hunedoara are resurse majore pentru turismul balnear şi cultural”

Alexandru Gruian

Prima zi a Târgului de turism al României a marcat un succes pentru reprezentanţii judeţului Hunedoara. Standul amenajat de Compania judeţeană de turism Hunedoara, cu sprijinul Consiliului Judeţean, a fost apreciat de ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea. Aceasta a fost servită cu ţuică din căţui dacice şi invitată să inaugureze Cartea de onoare a Companiei de turism.

Prezentat sub genericul „Hunedoara – natură, cultură, aventură”, standul prezintă în imagini o selecţie a ofertei turistice, incluzând, bineînţeles Parcul Naţional Retezat, cetăţile dacice, capitala Daciei romane, bisericile medievale şi Geoparcul dinozaurilor. Elena Udrea consideră că sunt necesare investiţii masive în infrastructură, fără de care nu se poate vorbi despre un turism performant. Ministrul a apreciat înfiinţarea Companiei judeţene de turism Hunedoara şi s-a arătat preocupată de noua staţiune de schi pe care o are în vedere, cea din Masivul Parâng, despre care crede că ar trebui să se dezvolte sincron cu zona Straja.

Mâine va avea loc un spectacol festiv, oferit de formaţii artistice din judeţ, iar publicul va putea să guste dintr-o specialitate culinară specifică zonei, virşlii. La eveniment, va fi prezent şi preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

3 comentarii la „„Judeţul Hunedoara are resurse majore pentru turismul balnear şi cultural”

  • AM PIERDUT O VALOARE INESTIMABILA A JUDETULUI HUNEDOARA .AM PIERDUT MUZEUL AURULUI ,OBIECTIV UNIC IN EUROPA . ASTA TEEBUIE SA DE-A DE GINDIT UNORA

  • SI MUZEUL FIERULUI HUNEDOARA,MOCANITA HUNEDOARA.AUTORITATILE NU AU O VIZIUNE PE TERMEN LUNG CI DOAR ISI VAD DE INTERESELE MARUNTE DE GRUP.DIN PACATE NE CONDUC 100 DE POLITICIENI SUPERFICIALI

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura