Politica si administratie

„Hunedorenii nemulţumiţi de guvernare sã vinã la PRM”

Adriana Năstase

Profitând de nemulţumirea masivă instalată după ce actualul guvern a decis să taie din salariile bugetarilor şi din pensii, membrii organizaţiei din Simeria a Partidului România Mare s-au gândit că nu ar strica dacă ar invita cât mai mulţi hunedoreni să se înscrie în formaţiunea politică.

„Sunt multe persoane care doresc să vină la noi, în PRM. Însă, apar tot felul de obstacole, iar oamenilor le e frică să semneze adeziunile, deoarece sunt ameninţaţi că vor fi daţi afară din serviciu. În condiţiile de astăzi, când abia mai avem unde lucra şi orice salariu e bun, numai salariu să fie, vă daţi seama că oamenii se gândesc să nu aibă probleme”, a declarat Adelaida Ivoniciu, preşedintele filialei PRM Simeria.

„Bine că mai trăim”

La rândul său, consilierul judeţean PRM Victor Leu (foto) susţine că sprijină iniţiativa colegilor de la Simeria. „Cu toţii simţim ce ne-a adus puterea actuală. În loc să o ducem mai bine, aşa cum sunau promisiunile celor de la PDL şi ale preşedintelui Traian Băsescu, se pare că în prezent trebuie să ne bucurăm că mai trăim. Este inadmisibil ceea ce se întâmplă. Guvernanţii îşi bat joc de bugetari, de pensionari, de toţi românii. Nu pentru asta i-au votat unii dintre români, aşa că ar fi cazul să le fie frică măcar de Dumnezeu. Lansez o invitaţie către toţi hunedorenii, care se simt minţiţi şi cărora le-au fost înşelate aşteptările, să vină la PRM”, a afirmat consilierul judeţean PRM Victor Leu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura