„Haiducii“ liniei ferate şi-au înteţit furturile

27 octombrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Maximilian Gânju

Patru piese folosite în siguranţa feroviară au fost sustrase ieri de mai multe persoane, iar poliţiştii din cadrul Serviciului TF Valea Jiului încearcă să prindă autorii.

Furtul s-a petrecut în plină zi chiar în apropiere de staţia CFR Livezeni de la ieşire din Petroşani, iar hoţilor nu le-a păsat că ar putea fi prinşi în flagrant, dat fiind faptul că în apropiere este şi un post de poliţie. „Au sustras patru bucăţi contraşină de tip 60. Acestea se folosesc în zonele cu curbe, poduri şi podeţe, pentru ca boghiul vagoanelor să nu sară de pe şină. Avem doi suspecţi şi sunt derulate acţiuni pentru prinderea lor”, a declarat comisarul şef Vasile Hriţac, şeful Poliţiei TF Hunedoara. Circulaţia trenurilor nu a fost afectată, însă Vasile Hriţac spune că se raportează cel puţin un furt la două sau trei zile pe segmentul feroviar amintit. Hoţii nu urmăresc altceva, decât fierul, pe care să-l vândă mai apoi la centrele de colectare, chiar dacă astfel, pun viaţa călătorilor în pericol.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Se încălzesc cu ce apucă

În această iarnă, locuitorii din oraşul Petrila se încălzesc cu ce pot. Vechile centrale de cartier, care funcţionau pe bază...

Bulina albă

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani

Bulina neagră

Viorel Arion, deputat PDL

Închide