„Gheorghe Popescu minte!”

24 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

05 Costel Avram8150

Nicolle Ebner

 În urma articolul „Pot să mă excludă a doua oară din PSD”, publicat în ediţia de ieri a MESAGERULUI HUNEDOREAN, Costel Avram (foto), preşedintele filialei judeţene a PRM, şi-a amintit că Gheorghe Popescu este şi membru PRM. Prin urmare, a decis să-l excludă şi din acest partid.

După PSD, dat afară şi din PRM
„Gheorghe Popescu minte cu neruşinare că încă mai este membru PSD. Eu pot să dovedesc faptul că este membru PRM. Am adeziunea lui, depusă anul trecut, înainte de alegerile pentru Parlamentul României, când Gheorghe Popescu a candidat pe listele PRM, în colegiul Haţeg, pentru Camera Deputaţilor. Ne-a fost impus de Bucureşti, pentru că, dacă era după noi, nu candida niciodată pe listele noastre. În prima şedinţă, vom pune în discuţie calitatea lui de membru de partid şi voi propune excluderea din PRM. Declaraţiile lui Gheorghe Popescu dovedesc diferenţa mare de clasă între el şi Florin Cazacu, preşedintele PSD Hunedoara. Popescu nu a lăsat loc de bună ziua, pe nicăieri, de unde a plecat”, atacă preşedintele peremiştilor hunedoreni.

„Şi pe Cazacu l-a exclus, şi uite ce departe a ajuns”
Gheorghe Popescu susţine, la rândul său, că semnarea adeziunii de înscriere în PRM a fost doar o formalitate, pentru a putea candida la Parlamentul României. „Am fost solicitat să particip şi să mai găsesc şi alte persoane dispuse să candideze pe listele PRM, pentru că nu au avut oameni. Iar decizia a venit de la Bucureşti, de la Vadim Tudor. Eu nu l-am tras de mânecă pe Costel Avram, pe care-l ştiu de pe vremea când eram colegi în PSD. Îmi pare bine că este interesat de soarta mea, dar poate îmi spune
şi mie din ce organizaţie PRM fac parte. Să se fi discutat primirea mea în partid fără să ştiu şi fără să fiu de faţă? Atunci, mă bucur că mă exclude şi din PRM, că şi pe Cazacu l-a exclus, şi uite ce departe a ajuns, preşedinte la PSD Hunedoara”, a răspuns Gheorghe Popescu, atacurilor venite din partea liderului PRM din judeţul Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Ceferiştii hunedoreni cer demisia ministrului Berceanu

Ieri, după ce au primit drepturile salariale care trebuiau plătite în data de 15 septembrie, ceferiştii hunedoreni au anunţat că...

A murit în drum spre nunta fiicei sale

Un bărbat de 51 de ani din Făgăraş nu a mai apucat să-şi vadă fiica în rochie de mireasă. A...

Memoriu nesusţinut de joc

Oficialii echipei Jiul consideră că memoriul prin care CSM Rm. Vâlcea susţine că arbitrul a comis 21 de greşeli în...

Închide