„Deocamdatã, Crin Antonescu nu-mi dã dreptate”

Primarul Devei, Mircia Muntean (foto), a adus, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, reprezentanţilor presei, noi documente, privind dosarul de informator al preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara.

„Cine îl protejează?”

„Am promis că mai aduc un dosar al preşedintelui Consiliului Judeţean, după terminarea campaniei electorale de la Haţeg. Din aceste acte, reiese că exista un apartament în Deva, în apropierea de Ulpia, conspirativ, al fostei Securităţi, unde mergea şi Mircea Moloţ, pe vremea, când deţinea funcţia de viceprimar al municipiului Deva. Mi-a atras atenţia faptul că se trimiteau faxuri către PNA, Poliţie, ziare, memorii, de pe acelaşi număr de telefon. Vreau să pun o întrebare, însă. De ce consilierul prezidenţial Alexandra Gâtej, care a fost racolată de Securitate, dar nu a colaborat, a avut probleme? La noi, cu Mircea Moloţ nu s-a întâmplat nimic, deşi am prezentat trei dosare în legătură cu colaborarea sa cu fosta Securitate. Înseamnă că cineva îl protejează pe Moloţ. În anul 2003, când au fost zvonuri cum că el ar fi colaborat cu Securitatea, nu ştiam că va ajunge preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara. La al doilea mandat, am aflat de la primarul Caransebeşului, că Mircea Moloţ a fost informator.

I-am spus că voi verifica, dar deja Moloţ era lansat pentru al doilea mandat de preşedinte. Atunci, au apărut bârfe că eu cu Moloţ ne-am certat, ba chiar că ne-am şi bătut, ceea ce nu era adevărat”, a declarat Mircia Muntean.

Poate peste un an…

Întrebat cum de-l sprijină liderul PNL, Crin Antonescu, pe preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, primarul Devei a răspuns: „Mircea Moloţ are o forţă parlamentară în judeţ. Senatorul Dan Radu Ruşanu face jocurile în judeţ, chiar şi între partide. Au existat momente tensionate între mine şi Ruşanu. Acum, zestrea parlamentară a judeţului s-a îmbogăţit cu Mariana Câmpeanu. Cei doi, împreună cu deputatul Bogdan Ţîmpău, sunt o forţă. De aceea, lui Crin Antonescu îi e greu să-mi dea dreptate. Cel puţin, deocamdată. Poate peste un an”, a adăugat Mircia Muntean. (S. Popa)

3 comentarii la „„Deocamdatã, Crin Antonescu nu-mi dã dreptate”

 • 20 decembrie 2010 la 17:28
  Legătură permanentă

  Raman perplex de ce citesc aici.Oare chiar asa sa fie?De Oancea ce ziceti?

 • 20 decembrie 2010 la 22:38
  Legătură permanentă

  BAI ZIARISTI DE KAKAT CE TOT LINGETI CURU DERBEDEULUI ASTA NU VEDETI CE SENIL E ????? CE O FREDONATI ATAT????? ASTA ….PINOCHIO E TERMINAT POLITIC URMEAZA CATUSELE ASA CA ……..

 • 26 decembrie 2010 la 19:54
  Legătură permanentă

  Ba securist mic ce esti,asa l-ai facut si pe Vladu cu sculele tale de ascultat dar n-ai fost singur.Te-a ajutat vecinul de la cabinetul 2 si ala care vrea sa fie primar la Hunedoara si ii va vinde pe pedelisti ca nu vedeti toti decit bani in fata ochilor. Orbirea-ti sa orbiti !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.