EvenimentFlash

„Curăţenie de primăvară“ în judeţ

Livia Botici

Sute de amenzi, dosare penale şi 100.000 lei la bugetul statului. Acesta este rezultatul unui weekend, în care, poliţiştii şi jandarmii hunedoreni au luat la puricat barurile şi restaurantele din judeţ.

Două zile – 100.000 lei

Ţigări fără timbru, băuturi alcoolice contrafăcute, muzică fără licenţă şi prostituţie. Sunt numai câteva dintre motivele pentru care zeci de hunedoreni au ajuns la secţia de poliţie. Doar de trei ore au avut nevoie oamenii legii, pentru a aplica amenzi de un miliard de lei vechi. În urma controlului efectuat noaptea trecută într-un club din municipiul Hunedoara, a fost depistat Mircea V., de 33 de ani, angajat al societăţii, care a copiat fără drept 7.814 melodii, oferind clienţilor muzică ambientală fără licenţă. Vasile A., de 29 de ani, a fost surprins de poliţişti când încerca să comercializeze, în plină stradă, 20 de cartuşe de ţigări fără timbru. Tot pe mâna poliţiei au ajuns şi trei tinere, care încercau să-şi vândă nurii şoferilor de camioane aflaţi în tranzit pe şoseaua de centură a Devei.

Acţiune de amploare

Peste 500 de poliţişti şi jandarmi au participat, la sfârşitul săptămânii, la o acţiune de depistare a persoanelor certate cu legea. În aproximativ trei ore, cât a durat razia, oamenii legii au legitimat peste 300 de persoane şi au condus la sediul Poliţiei municipiului Deva, pentru verificări, peste 50 de tineri, care nu aveau asupra lor documente de identitate. O parte dintre aceştia au fost amprentaţi şi introduşi în bazele de date ale Poliţiei, fiind suspectaţi de comiterea unor infracţiuni de natură judiciară. „Raziile poliţiştilor şi jandarmilor hunedoreni fac parte dintr-o acţiune mai amplă, desfăşurată în week-end la nivel naţional, având drept scop creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului în spaţiul public. Aceste acţiuni vor continua şi în perioada următoare”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

One thought on “„Curăţenie de primăvară“ în judeţ

  • Din nou felicitari pentru cei care isi fac datoria .Daca aceste actiuni ar fi mai dese ar fi mult mai bine ,s-ar schimba multe lucruri in bine .Locuiesc pe balcescu DEVA vad in fiecare zi cum scolarii viziteaza cafe Roma mai mult decit scoala ,la localul DUNAREA muzica se aude in tot cartierul ,soferii tineri vin in zona asculta muzica in masini foarte tare ,se circula cu viteza mare .Si aceste probleme ar trebui rezolvate .Sant multe de facut dar se pot face daca exista vointa .Politia cind trece prin zona ar trebui sa ia atitudine nu doar sa treaca plimbinduse.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura