Politica si administratie

„Consilierii PDL şi PSD i-au lãsat pe dascãli fãrã bani”

Sorina Popa

Primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş (foto), a declarat, ieri, că este foarte mâhnit, deoarece unii dintre aleşii locali nu au fost prezenţi la şedinţa de consiliu, motiv pentru care nu s-au putut aproba salariile dascălilor pentru luna trecută.

Nu au avut cvorum

„Consilierii PDL şi o parte dintre cei ai PSD nu s-au prezentat de două ori consecutiv la şedinţele de consiliu local şi nu am putut aproba salariile dascălilor, pentru că nu s-a întrunit cvorumul necesar. În aceste condiţii, profesorii au rămas fără lefuri pe luna trecută. Eu, ca primar, sunt obligat să convoc şedinţa de consiliu, pentru a aproba salariile, însă nu sunt de vină că unii dintre consilieri nu au responsabilitate şi nu vin la şedinţă, ştiind că sunt lucruri importante de rezolvat. Astfel, dascălii au rămas fără bani. Nu am putut vota rectificarea de buget şi nici salariile profesorilor. Din cauză că unii consilieri sunt în campanie, în loc să-şi vadă de treburile lor, am ajuns în situaţia aceasta. Este inadmisibil ceea ce se întâmplă”, a declarat primarul oraşului Haţeg, Nicolae Timiş.

Din cauză că nu s-a întrunit cvorumul necesar în Consiliul Local Haţeg, peste 200 de dascăli au fost lăsaţi fără salariile pentru luna trecută.

4 comentarii la „„Consilierii PDL şi PSD i-au lãsat pe dascãli fãrã bani”

 • DAAAA…Mama, mama ce MAHNIT este primaru Hategului!!MAi ales acum ca e campanie electorala! Cre ca-l f..e o mahneala!!!!

 • Un impostor ! Nici nu a fost pe ordinea de zi acesta problematica,minte cu nerusinare !E intr-o campanie furibunda nu
  constructiva,sa-si arate proiectele pentru colegiu ci distructiva
  sa arunce cu noroi in adversari! A angajat in primarie ,D-l primar Glodeanu avea 26 de angajati,350 de oameni, si acum trebuie sa-i restructureze si vrea sa faca asta inainte de alegeri cu mana PDL si PSDsi apoi sa arate cu degetul spre ei! Dar nici acestia nu o sa-i faca jocul.Domnule Sorin Popa inainte de a scrie, verifica si pe alte canale informatia si nu publica niste tampenii spuse de un mincinos !
  Grija acestuia pentru cetatean este zero barat ! Pdl a solicitat aprobare pentru o sala pt manifestari cu ocazia Zilei Republicii
  si nu a aprobat nici o locatie pe motiv ca sant ocupate ! La ora 16
  300 de oameni in frig ,vant si ploaie paticipau la spectacolul omagial pentru Ziua Republicii oferi de PDL si salile de spectacole goale si ichise.Acesta este respectul acestui primar timis pentu oameni pentru tineri!

 • In primul rand, observatie pentru autorul comentariului precedent : 1 Decembrie nu este Ziua „Republicii” (asta este 30 Decembrie – sarbatoare comunista), ci Ziua ROMANIEI, Ziu a Nationala, celebrare a unirii Transilvaniei cu Regatul Romaniei, infaptuita sub domnia regelui Ferdinand I. Asta pentru aducere aminte…

  In al doilea rand, pentru madam Sorina Popa, autorul articolului : nu situatia profesorilor hategani trebuia sa faca obiectul dezbaterii in sedinta Consiliului Local, ci validarea numirii in calitate de manager a Spitalului Hateg a domnului Stefoni Sebastian. Acest domn este concubinul nepoatei primarului din Hateg, si absolvent al mirificei Universitati din Petrosani. Intrucat o parte din consilierii PNL, dar si consilierii PDL si PSD nu il vor pe acest personaj director al Spitalului, au boicotat, pur si simplu, sedinta. Acum cativa ani, candidatul pentru postul de manager strangea suruburile instalatiilor de apa la SC Prestatorul SA Hateg, apoi a fost avansat la citire apometre, ulterior a fost uns director la Apaprod Hateg. Totul a culminat cu tentativa de ungere a sa in functia de manager de spital, adica sef peste medici!Ce dracu’, doar pregatiraea a profesionala si stiintifica il recomanda pentru asta!
  Madam Popa, din cate stiu ziarul la care dai din condei este oficiosul PNL Hunedoara, asa-i?

 • Domnul meu Romania este regat,emirat,imparatie sau ce mama zborii
  mai poate sa fie numai republica nu ! nu mi se pare improprie exprimarea din comentariul precedent !cautati pe Google si vedeti asemenea exprimari la toate statele.Chestiunea cu comunismul lasati-o moale !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura