Gura lumii

1 decembrie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

Un individ care se bate cu pumnul în piept că apără interesele oamenilor dintr-o zonă cu multe lămpaşe face, din câte se spune, un joc dublu. Omul se zbate, cică, să faciliteze acordarea de prime pentru cei din subordinea lui, măcar în tichete-cadou. Pe faţă, susţine că îl interesează ca lumea să aibă ce pune pe masă de sărbători, dar în realitate- susţin cârcotaşii – are temă de casă de la un superior de-al lui să faciliteze acordarea de tichete. Superiorul lideraşului nostru ar avea o bănoasă afacere cu aceste hârtii de valoare şi, evident, câştigă cu atât mai bine, cu cât afacerea este mai extinsă. Aşa se explică de ce, în ultima perioadă, adică de când s-a asociat lideraşul nostru cu respectivul, angajaţii de la firma cu lămpaşe n-au mai văzut prime în bani, ci numai tichete. Şi să nu vă imaginaţi că personajul de la care am început această povestire face toată treaba doar ca să primească mângâieri încurajatoare pe cap. Ei, bine, nu. Există şi un comision deloc de neglijat!

Umblă vorba prin târg că o fătucă de printr-un oraş din sudul judeţului ar avea o dedublare făţişă de personalitate. Ziua este intelectuală rasată şi chiar reprezentantă într-un înalt for administrativ local. Seara, în schimb, se transformă brusc şi îşi ia imaginea de fată rea. Nu ar fi nici o problemă, dacă mai mulţi clevetitori nu ar fi văzut-o, nu o dată, „aburită” bine, iar ei se jură că nu alcoolul ar fi de vină pentru starea ei. Se spune pe la colţuri că pentru fata despre care vorbim, magazinele de vise nu mai sunt suficiente şi ar fi trecut la un nivel mult superior, după modelul „Briliantului”. Problemele au apărut, însă, după ce mai multe reţele de plasare de „prafuri” au căzut în plasa poliţiştilor, iar acum, duduia face drumuri lungi, ca să-şi procure plăcerile.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Minerii Vaii Jiului spune:

    Lideri nostrii de sindicate din minerit nu ne mai reprezinta sau ales ei singuri intre ei schimband statutul si nu mai votam liber noi toti membri care vrem , osa ne aparam singur drepturile noastre ca si inaintasi nostri in 1929 si in 1977 , fara tradatori de lideri sindicalisti.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Show pur la „Confruntarea Gladiatorilor”

Loviturile înalte şi fulgerătoare de picior, directele şi croşeele bine plasate şi „aerienele” de genunchi au fost ingredientele de cinci...

Au căzut în gol peste 100 de metri

Un bărbat de 31 de ani din comuna Pui a sfârşit groaznic în noaptea de luni spre marţi, iar un...

Moştenire ilegală, cu miros de praf de puşcă

Zeci de cartuşe de vânătoare şi o armă confecţionată artizanal, prevăzută cu gheară extractoare, au fost descoperite în casa unui...

Închide