Politica si administratie

„Consider cã luptele interne din PNL au încetat”

Nicolle Ebner

Cu toate că alegerea noii echipe de conducere a organizaţiei municipale PNL Deva s-a încheiat încă de săptămâna trecută (9 iunie), Biroul Politic Municipal PNL Deva nu a fost încă validat, deoarece rezultatul alegerilor a fost contestat, de către organizatorii. Până la anunţarea unui verdict oficial, noua echipă care a preluat conducerea PNL Deva şi-a stabilit deja strategia şi obiectivele pentru următorii doi ani.

„Nu dorim o politică distructivă”
Pe lângă obiectivele ce trebuie atinse de liberalii deveni la alegerile locale şi parlamentare din 2012, preşedintele PNL Deva, Florin Oancea (foto) şi-a mai stabilit, ca obiectiv, şi curmarea luptelor interne din organizaţia municipală. „Nu dorim o politică distructivă, ci constructivă, în care ne vom concentra forţele în lupta împotriva adversarilor politici şi nu pentru distrugerea colegilor de partid. Din acest punct de vedere, consider că luptele interne din PNL şi din organizaţia municipală Deva, au încetat. Cine crede că nu poate renunţa la ele, astfel încât să o pornim de la zero, ca o singură echipă, se va situa în afara politicii partidului. Aşa cum am spus, vreau să fiu preşedintele tuturor liberalilor din Deva. În acelaşi timp, voi tăia în carne vie, atunci când colegi de-ai noştri vor ataca alţi colegi, pentru că nu doresc să împart liberalii deveni în buni şi răi, în liberalii mei şi ai altuia, şi mă voi ţine de cuvânt, deoarece toţi facem parte din marea familie liberală”, a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Deva, Florin Oancea.

Hotărârile trebuie respectate
Un alt obiectiv, de data aceasta comun cu al conducerii judeţene PNL Hunedoara, este cel de recâştigare a funcţiei de viceprimar al Devei. „Dacă în această lună, consilierii liberali deveni nu vor îndeplini mandatul politic primit atât de la conducerea judeţeană, cât şi de la preşedintele Crin Antonescu, voi convoca Delegaţia Permanentă Teritorială şi voi pune în discuţie, fără mustrări de conştiinţă, decizia de excludere din partid a celor opt consilieri locali PNL Deva, care au oferit pe tavă postul de viceprimar celor de la PDL. Este o sarcină de partid şi vor trebui să respecte, odată şi odată, statutul şi deciziile forurilor decizionale”, a declarat preşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura