„Cetate” i-a pus gând rău vicecampioanei

11 x 2 carmen cartas si colegele sale spera sa inceapa cu dreptul noaua editie de campionat

Ciprian Marinuţ

Finanţatorul echipei devene de handbal susţine că sportivele antrenate de Dumitru Muşi vor juca la victorie în meciul de debut, în noul sezon al Ligii Naţionale, pe care-l vor susţine, în deplasare, în compania vicecampioanei României, Rulmentul Braşov.

Şi-n campionat, ca-n amicale
Marian Muntean, preşedintele clubului Cetate Deva, aşteaptă cu mari speranţe startul Ligii Naţionale de handbal feminin. Muntean speră că echipa antrenată de Dumitru Muşi va reuşi să continue şi-n campionat succesele din ultimele meciuri amicale de pregătire şi va fi una dintre formaţiile redutabile ale handbalului feminin românesc. Oficialul devean a fost „fermecat” de echipa sa, în urma câştigării turneului de la Reşiţa şi graţie victoriei în faţa formaţiei din Beckecsaba, scor 25-24, obţinută la finalul săptămânii la Sânnicolau Mare. „După cum a jucat echipa în cele mai recente  amicale, sunt îndreptăţit să mă aştept la o victorie în meciul de la Braşov. Cu excepţia pivotului din Serbia, Nicolici, şi a Elenei Moise, care a revenit la echipă cu o mentalitate schimbată în bine, avem acelaşi lot, ca şi în campionatul trecut, însă acum, gruparea joacă handbal de calitate. Venirea antrenorului Dumitru Muşi, care e un profesionist adevărat e benefică, iar echipa e mai organizată şi mai disciplinată şi jucătoarele dau senzaţia că-şi ştiu cu precizie locul şi rolul în teren. Sper ca în noul campionat să dispară necazurile din anii trecuţi şi aceste sportive să joace handbal spectaculos şi să demonstreze că au valoare, printr-o clasare cât mai bună. Oricum, avem mai multe jucătoare în teste şi probabil că vom completa lotul cu încă două-trei fete”, a spus Marian Muntean. Partida dintre Rulmentul Braşov şi Cetate Deva se va disputa în devans, vineri, 4 septembrie, de la ora 19.00 şi va fi transmisă în direct de canalul Digisport.

Rulmentul se „învârte”, totuşi bine
Chiar dacă a fost destul de serios afectată de criza financiară, Rulmentul Braşov, vicecampioana României la handbal feminin, rămâne o echipă puternică. Rulmentul a câştigat Turneul Campionilor, desfăşurat la finalul săptămânii, în Luxemburg, după ce a învins, scor 32-25, formaţia franceză Cercle Dijon. În sferturi, Rulmentul a învins cu scorul de 19-5, gazdele de la Red Lions Bacharge, iar în semifinale, echipa braşoveană s-a impus cu scorul de 21-16 în faţa celor de la LK Zug, din Elveţia. În grupa A, Rulmentul Braşov a obţinut următoarele rezultate: 16-14 cu DJK MJC Trier (Germania), 14-14 cu Cercle Dijon, 22-16 cu TV Mainzlar (Germania). Barbosa a fost principala marcatoare a Rulmentului, reuşind 12 goluri în cele trei partide.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare