EvenimentFlash

„Bomba” era un difuzor vechi

Sorina Popa

Un difuzor vechi a pus pe jar poliţia hunedoreană şi a băgat în sperieţi mai mulţi deveni, după ce un bărbat a sunat la 112, anunţând că o bombă ar putea exploda în centrul municipiului Deva, lângă sediul BCR. Cât ai clipi, zona a fost încercuită de poliţişti şi jandarmi şi izolată, iar pirotehniştii au ajuns la faţa locului, pentru a ridica obiectul suspect.

Transportat în poligon

Bărbatul care a sunat la 112 credea că obiectul este un dispozitiv exploziv improvizat şi, speriat că s-ar putea produce o nenorocire, a anunţat autorităţile. Numai că, minusculul difuzor stricat era inofensiv. De asta s-au convins în scurt timp pirotehniştii, după ce l-au examinat.

De fapt, era vorba de un difuzor de mici dimensiuni, scos din uz. „Poliţiştii formaţiunii pirotehnice au ridicat obiectul – care prezenta caracteristicile unui dispozitiv exploziv improvizat, şi l-au transportat în condiţii de securitate într-un poligon de lângă Deva. În urma analizării obiectului, poliţiştii au stabilit că acesta era inofensiv, fiind un difuzor vechi”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva continuă cercetările, pentru a stabili condiţiile în care a ajuns obiectul în zona respectivă.

3 comentarii la „„Bomba” era un difuzor vechi

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura