„Bomba” era un difuzor vechi

10 decembrie 2010 | 3 Comentarii | Publicat in: Eveniment, Flash

Sorina Popa

Un difuzor vechi a pus pe jar poliţia hunedoreană şi a băgat în sperieţi mai mulţi deveni, după ce un bărbat a sunat la 112, anunţând că o bombă ar putea exploda în centrul municipiului Deva, lângă sediul BCR. Cât ai clipi, zona a fost încercuită de poliţişti şi jandarmi şi izolată, iar pirotehniştii au ajuns la faţa locului, pentru a ridica obiectul suspect.

Transportat în poligon

Bărbatul care a sunat la 112 credea că obiectul este un dispozitiv exploziv improvizat şi, speriat că s-ar putea produce o nenorocire, a anunţat autorităţile. Numai că, minusculul difuzor stricat era inofensiv. De asta s-au convins în scurt timp pirotehniştii, după ce l-au examinat.

De fapt, era vorba de un difuzor de mici dimensiuni, scos din uz. „Poliţiştii formaţiunii pirotehnice au ridicat obiectul – care prezenta caracteristicile unui dispozitiv exploziv improvizat, şi l-au transportat în condiţii de securitate într-un poligon de lângă Deva. În urma analizării obiectului, poliţiştii au stabilit că acesta era inofensiv, fiind un difuzor vechi”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva continuă cercetările, pentru a stabili condiţiile în care a ajuns obiectul în zona respectivă.

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. i spune:

    L-a aruncat un tip suparat ca difuzorul nu mai canta manele…
    🙂

  2. troia spune:

    nu conteza ce a fost putea fi ceva grav felicitari omenilor care sau ocupat de acest caz.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Spun gurile rele că un om de afaceri de prin sudul judeţului, care deţine şi funcţia de ales, are toate...

Termocentrala n-a dat nici un ban la partid!

Marius Cristian Vladu (foto), directorul general al Electrocentrale Deva, este suspectat că a sponsorizat, cu un miliard şi jumătate, campania...

Gimnastele de la „Cetate“, strălucitoare şi în 2010

Amelia Racea (foto), Raluca Haidu şi Cerasela Pătraşcu de la CNS CSS „Cetate” Deva se află pe lista celor mai...

Închide