„Alb Negru” compun un imn pentru fotbalişti

Ciprian Marinuţ

Componenţii trupei Alb Negru, Kamara şi Andrei Ştefănescu, legitimaţi ca fotbalişti la echipa din Liga a IV-a Universitatea Petroşani, lucrează în prezent la un imn pentru gruparea din Valea Jiului.
 

Cadou la aniversarea de 50 de ani
„Cei doi vor face un imn în premieră pentru noi, având în vedere faptul că în anul 2011, echipa de fotbal a Universităţii va împlini 50 de ani de la înfiinţare”, a declarat antrenorul Ionuţ Stelescu. De altfel, tehnicianul din Petroşani a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului cântăreţ, despre care a spus că face fiţe doar la mâncare. „Este un om extraordinar, fără aere de vedetă. Singurele fiţe pe care le face sunt în privinţa mâncării. După fiecare meci, el mănâncă doar fructe şi legume şi ocazional, pui. Dar ne-am descurcat şi i-am satisfăcut moftul, pentru că şi el face eforturi pentru echipă”, a afirmat Stelescu.

„Nu plătim nici o amendă”
Oficialii echipei de fotbal Universitatea Petroşani s-au arătat deranjaţi de faptul că membrii Comisiei de Disciplină din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara i-au amendat cu suma de 100 de lei pentru vestiare neigienice. Antrenorul „studenţilor” Ionuţ Stelescu spune că nu este normal să plătească amenda, chiar dacă suma nu este una enormă. „Nu suntem de acord să achităm amenda, pentru că nu este adevărat că nu am pus la dispoziţie un vestiar oaspeţilor. Nu ştiu de unde a reieşit asta, întrucât noi avem patru vestiare dotate cu toate cele necesare. Juniorii echipei oaspete s-au schimbat într-un vestiar, iar în urma jocului, în acel vestiar s-a făcut mizerie. Nu este normal ca numai noi să fim traşi la răspundere pentru acest lucru, neconform cu realitatea. Oricum, am făcut o sesizare în acest caz şi aşteptăm răspunsul”, a declarat antrenorul petroşănean. Echipa „U” Petroşani a fost  sancţionată cu suma de 100 lei, pentru nepunerea la dispoziţia echipei adverse a unui vestiar în condiţii igienice corespunzătoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.