ActualitateComunitate

ZoicaVet și-a deschis porțile la Deva

Magdalena Șerban

Anumite ramuri ale medicinii, printre care și cea veterinară, pe cât sunt de frumoase pentru cei care le practică cu dăruire, pe atât sunt de provocatoare. Ai de-a face cu pacienți necuvântători, care nu pot să comunice ce-i doare, deci diagnosticarea implică o bună știință și investigații de actualitate. ZoicaVet, noua clinică veterinară deschisă ieri la Deva, (Strada Portului, nr. 2 – strada de vis-a-vis de ABA Mureș) dispune de tot pachetul me­dical necesar, astfel încât micile sufle­țele să fie salvate.

Consult detaliat
Un animal de companie nu reprezintă doar un bun camarad în vremuri tulburi sau fericite, ci devine un membru per­manent al familiei. Iar cum pentru un copil, muți munții din loc atunci când se îm­bolnăvește, la fel îți dorești și pentru companionul tău – să-l știi pe mâini sigure, profesioniste și să i se aplice cele mai moderne tehnici operatorii ori de tratament. „Vă așteptăm cu tehnologie de cea mai înaltă calitate și cu medici specializați pentru a oferi tratamente și îngrijire personalizată pentru fiecare pacient în parte. Vreau doar să subliniez un aspect prioritar, și anume că vizita la clinică se face în urma unei programări la numărul de telefon 0742036 943. Cât privește programul, putem fi găsiți de luni până vineri în intervalul orar 09:00 – 19:00, sâmbăta între 09:00 și 14:00, iar duminica este închis, fiind nevoie de odihnă pentru a putea activa la para­metri foarte buni. Clinica dispune de un bloc operator modern, cu posibilitatea de a monta și a doua masă de operații, labo­rator de analize, staționar pentru câini, respectiv pentru pisici, patru săli de consultații, recepție. Laboratorul are în funcțiune o linie performantă, însă do­rim să realizăm o actualizare constantă. Medicina este unul dintre capitolele unde cercetarea aduce noutăți într-un ritm dinamic și de aceea este absolut firesc și obligatoriu să ne adaptăm mereu, tocmai pentru a reuși să ne men­ținem la un nivel superior. Analizele sunt vitale în procedura de stabilire cu certitudine a unui diagnostic. Totodată, pa­cienții nostri pot beneficia de inter­venții chirurgicale cu aparatură de ul­ti­mă generatie, folosită cu mare succes in chirurgia minim invazivă umană. Spre exemplu, Caiman Aesculap este o uni­tate de sigilare și tăiere a țesuturilor care nu implică folosirea firelor de sutură, gră­bește vindecarea țesuturilor impli­cate, reduce durerea post-operatorie și scurtează timpul operator. Iar exemplele pot continua. De asemenea, aș mai dori să punctez că nu o să facem internări pe timp de noapte, ci doar pe timp de zi. Pro­prietarul își va da acceptul ca ani­mă­luțul să rămână în grija noastră pentru a i se face investigațiile aferente afecțiunii de care suspectăm că suferă sau tra­ta­mentele recomandate și la finalul pro­gra­mului îl poate lua acasă. Ne axăm pe calitatea actului medical oferit, nu pe can­titate”, a precizat medicul veterinar Bogdan Zoica, managerul Clinicii ZoicaVet.

Nume de top în județ
Echipa ZoicaVet numără profesioniști în domeniu, nume sonore pe acest palier sanitar, printre care amintim dr. Luminița Ioțcu, medic cu o vastă experiență în medicina internă, medicina felină și eco­grafie, dr. Dan Bejan, medic cu o ex­pe­ri­en­ță de peste 15 ani în dermatologie ve­terinară (fiind și membru al Societății Române de Dermatologie Veterinară și al Societății Europene de Dermatologie Veterinarā), Parazitologie veterinară, Medicină internă veterinară, Endocri­no­lo­gie veterinară și Medicină de laborator. Lor li se alătură alți specialiști cu re­zul­tate notabile. Și pentru ca oferta să fie completă, la clinică puteţi găsi un punct farmaceutic de unde pot fi cumpărate suplimente alimentare, substanţe anti­pa­ra­zitare, antibiotice sau medicamente de prim ajutor. Astfel, într-un mediu prietenos, blănoșii sau înaripații pot beneficia de o gamă completă de ser­vicii medical-veterinare, toate acestea din dragoste şi afecţiune faţă de animale pentru că: “Putem judeca inima unui om după modul în care tratează animale­le”(Immanuel Kant).

One thought on “ZoicaVet și-a deschis porțile la Deva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.