Ziua Lucrătorului din Serviciile Publice de alimentare cu apă şi de canalizare

Apa Serv Valea Jiului sărbătoreşte pe data 20 iulie, asemenea tuturor operatorilor de servicii publice de acest tip din România, Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă şi de canalizare.

Prevăzută prin Contractul Colectiv de Muncă pe ramură, Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă şi de canalizare aduce în atenţia opiniei publice rolul pe care oamenii care muncesc în cadrul societăţilor de distribuţie a apei potabile îl au în viaţa comunităţilor locale. Noi, la Apa Serv Valea Jiului, ne-am străduit să ne îndeplinim cât mai bine acest rol, aşa cum am căutat să informăm permanent cetăţenii asupra activităţilor pe care le depunem în acest domeniu vital pentru viaţa fiecăruia dintre noi.
Sărbătoarea din 20 iulie reprezintă un alt moment de bilanţ, în faţa căruia avem toate motivele să fim mândri. Activitatea operatorului regional de apă potabilă din Valea Jiului este una performantă şi ridicată din punct de vedere al calităţii serviciilor oferite. De asemenea, strădaniile noastre de a performa în creşterea constantă a calităţii serviciilor este concretizată în accesarea unor sume importante de bani europeni, nerambursabili, pentru reabilitarea şi modernizarea reţelelor şi pentru extinderea zonelor de furnizare a apei potabile. La finalul acestui program de investiţii, Apa Serv Valea Jiului va putea asigura alimentarea cu apă potabilă pentru aproape 100% din gospodăriile din regiunea Văii Jiului.
Cu ocazia Zilei lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă şi de canalizare, conducerea Apa Serv Valea Jiului transmite întregului colectiv de salariaţi mulţumiri pentru activitatea depusă, cu responsabilitate, profesionalism şi consecvenţă, repere care constituie parte importantă din succesul acestei companii şi din aprecierile primite din partea beneficiarilor.
„Împreună, putem să-i asigurăm pe cetăţenii Văii că ne propunem să rămânem acelaşi partener serios, preocupat de creşterea constantă a calităţii serviciilor oferite populaţiei din Valea Jiului, aşa cum ne dorim să păstrăm poziţia noastră de seriozitate în relaţiile cu toţi partenerii şi beneficiarii. Tuturor, de Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă şi de canalizare, le transmitem La mulţi ani!”, spune Cristian Andrei Ionică, directorul Apa Serv Valea Jiului. (Biroul de Presă al Apa Serv Valea Jiului)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.