Ziua cu cele mai multe căsătorii

22 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Sâmbătă, 20 iulie, a fost ziua cu cele mai multe căsătorii oficiate la Deva, de la începutul anului. Potrivit datelor Compartimentului de Stare Civilă, 12 cupluri şi-au unit destinele în această zi.
Şapte dintre cununiile programate sâmbătă au fost oficiate la Casa Căsătoriilor din centrul oraşului, iar alte cinci s-au desfăşurat în Parcul ”Cetate” şi la Conacul Archia, acestea din urmă fiind oficiate de primarul municipiului Deva, Florin Oancea.
Cei 24 de miri care au spus ”Da”, sâmbătă, în faţa ofiţerului de stare civilă, au vârste cuprinse între 22 şi 43 de ani şi au domiciliul în localităţi din judeţele Hunedoara şi Timiş.
O comparaţie a datelor existente în registrele de stare civilă din Deva arată că, anul trecut, recordul cununiilor civile oficiate, într-o singură zi, în reşedinţa judeţului, a fost înregistrat sâmbătă, 18 august, când 13 cupluri şi-au unit destinele la Casa Căsătoriilor din Deva. Ca o curiozitate, în 2018, numărul perechilor care s-au căsătorit, la Deva, în a treia sâmbătă a lunii iulie (pe data de 21 iulie) este acelaşi ca şi anul acesta – 12.
În anul 2017, recordul căsătoriilor oficiate, într-o singură zi, la Deva, a fost înregistrat în zilele de sâmbătă, 20 mai 2017, şi sâmbătă, 3 iunie 2017 – câte 10 căsătorii. (A. Năstase)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Rezilierea contractului cu operatorul de salubrizare pune Primăria Deva la plată!

Primarul Devei, Florin Oancea, a cerut rezilierea contractului cu operatorul de gunoi, susţinând că societatea Brai Cata nu ridică deşeurile...

Sanatoriul din Brad are o nouă structură finanţată de Casa de Sănătate

Contractul cu Casa de Sănătate (2019-2020) aduce Sanatoriului de Pneumoftiziologie Brad, după ce a fost aprobată de către Ministerul Sănătăţii,...

Urmează Ziua Comunei Gurasada

Primăria şi Consiliul Local Gurasada, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Sălăşana şi Organizaţia PSD Gurasada, organizează cea de-a XVIII-a ediţie...

Închide