Zilele Comunei Teliucu Inferior

Magdalena Şerban

Primăria şi Consiliul Local ale comunei Teliucu Inferior organizează în intervalul 25 – 26 august ediţia a XIII-a a Zilelor Comunei, eveniment care reuneşte, an de an, localnici, fii ai satelor aparţinătoare, oaspeţi din judeţ şi nu numai, precum şi parlamentari şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene.

Programul manifestărilor este unul dedicat atât tinerilor, cât şi celor ajunşi la vârsta senectuţii. Astfel, sâmbătă, de la ora 8:00, vor lua startul competiţiile sportive, desfăşurându-se Cupa Minerul la fotbal seniori. Începând cu ora 18, de pe scena special amenajată în localitatea principală se va auzi muzică ambientală, ca mai apoi, de la ora 20 să susţină un recital formaţia Vai şi Amar (solişti Ana şi Alin Talfes). Iar cum tradiţia se duce mai departe, iubitorii de başi sunt chemaţi la distracţie, urmând o discotecă în aer liber. Duminică, tot de la 8:00, juniorii îşi vor disputa titlul pentru cea mai bună echipă în cadrul turneului de fotbal derulat sub genericul Cupa Minerul. De asemenea, se va concura la atletism, tenis de masă, table etc. La 14:30, cuplurile longevive care au împlinit sau vor împlini cinci decenii de căsnicie vor fi recompensate şi răsfăţate de conducerea locală cu o masă festivă şi premii. La ora 16, folclorul va prelua frâiele bunei dispoziţii, publicul putându-se delecta cu acordurile unor artişti ca Remus Talfes, Milica Marean, Mariana Suciu, Lavinia Zselnyan, Denisa Mureşan, Vali Tănase şi Bogdan Toma. Solist instrumentist este George Toma, iar acompaniamentul va fi asigurat de formaţia „Vali Tănase“.
„M-aş bucura să fim cât mai mulţi, cu mic, cu mare. Îmi invit consătenii, în primul rând, dar îi aştept cu mare drag pe toţi cei care îşi doresc să se simtă bine în sânul comunităţii noastre. Este o ocazie pentru o bună socializare, însă şi pentru a juca aşa cum o făceau înaintaşii noştri, pe muzica populară moştenită şi dusă mai departe de oamenii cu talent”, a declarat Daniel Pupeză (foto), primarul din Teliucu Inferior.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.