Zilele comunei Pui

04 zilele comunei pui (9)

Nicoleta Popa

În urmă cu câteva zile, sute de oameni din Pui, dar şi din localităţile vecine, s-au strâns cu mic, cu mare, în centrul comunei, pentru a sărbători a patra ediţie a „Zilelor comunei Pui”. Pe lângă localnici, la sărbătoare au participat preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ, prefectul Dorin-Oliviu Gligor,  subprefectul Ioan Inişconi, dar şi alte oficialităţi din judeţ.

A devenit o tradiţie
Cei prezenţi au putut consuma mici, bere, dar şi dulciuri şi au avut posibilitatea să cumpere tot felul de produse alimentare şi industriale de la comercianţii ambulanţi. Copiii au fost cei mai fericiţi, deoarece, în special pentru ei a fost creat un loc de joacă cu ringhişpil. Primarul comunei Pui, Victor Stoica, susţine că va organiza în fiecare an zilele comunităţii pe care o conduce, pentru că el crede că oamenii au nevoie şi de puţină distracţie, nu numai de muncă. „Comuna noastră este una mare, de aceea, nu este uşor să organizăm evenimentele, dar de fiecare dată, a ieşit bine. Sătenii merită să le aducem bucurii în casă, de câte ori putem”, a spus primarul Victor Stoica.
 Oficialităţile comunei au decernat diplome persoanelor originare de aici care au contribuit la promovarea şi dezvoltarea comunei. La reuşita evenimentului au contribuit şi soliştii Tinu Vereşezan şi Puiu Codreanu, dar şi Ansamblul de Căluşei al Şcolii Generale din Pui, Ansamblul de Dansuri al Casei de Cultură din Petroşani, precum şi alţi interpreţi îndrăgiţi de muzică populară din judeţul Hunedoara. Acţiunile dedicate „Zilelor comunei Pui” s-au încheiat cu un superb foc de artificii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.