Politica si administratie

Winkler: O decizie corectã!

Europarlamentarul Iuliu Winkler (foto) a declarat, ieri, la Deva, că „decizia luată de Comisia Europeană cu privire la consultarea Curţii de Justiţie a Uniunii Europene în ceea ce priveşte prevederile Acordului Comercial de Combatere a Contrafacerii – ACTA este justă. Este o decizie pe care o salut, pentru că, pe de o parte, avem nevoia de a apăra cetăţeanul european şi implicit, cetăţeanul din România de produsele contrafăcute, iar pe de altă parte, nu putem accepta ideea ca vreun drept fundamental al cetăţenilor din UE să fie încălcat de dragul de a aplica un acord comercial”.
Winkler susţine că, la nivel mondial, comerţul cu produse contrafăcute se ridică la sute de miliarde de euro. Liderul UDMR Hunedoara a adăugat că protejarea drepturilor de proprietate intelectuală este esenţială pentru cetăţenii Europei. (S. Popa)

3 comentarii la „Winkler: O decizie corectã!

  • Sa ii ia telefonul si laptopul la puricat de softuri pe aeroport si poi sa spuna ca e just

  • jos ACTA…astia chiar vreau sa ne reduca la tacere totala…vor sa faca cu noi mai rau ca si ceausescu….jos cu ideeile comuniste….drepturile de autor sunt doar de perdea folosite

  • JOS ACTA SI MAGHIARII DE LA PUTERE!daca nu luam acum atitudine ,suntem terminati!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.