West Deva îşi păstrează titlul de campioană naţională la fotbal pe plajă

Nicolae Gavrea

Turneul final al Campionatului naţional de fotbal pe plajă s-a încheiat ieri la Jupiter cu victoria echipei West Deva, formaţie care câştigă titlul de campioană naţională pentru al doilea an consecutiv.
Sâmbătă seara devenii au trecut în semifinală de campioana judeţului Neamţ, formaţia Bradul Borca, cu scorul de 9-3, golurile pentru echipa din Deva fiind marcate de către Răvoiu, Florea (2) Bugală (2), Negară (2), Neag şi Ciocănel.

Duminică, în finala competiţiei, West Deva (echipă manageriată de fostul arbitru internaţional de futsal, Eduard Kovacs) a trecut cu scorul de 8-0 de campioana judeţului Dolj, Viitorul Teasc Craiova. Au marcat pentru West Deva-Negară, (patru goluri), Zaharia, Răvoiu, Florea şi Ciobanu.
Trofeul si medalile pentru echipa campioană naţională au fost înmânate de secretarul general la FR Fotbal, Gabriel Bodescu, şi de team managerul echipelor naţionale de futsal şi fotbal pe plajă, Valeriu Ioniţă.
Cu acest nou titlu de campioană naţională, echipa reprezentantă a judeţului Hunedoara, West Deva, are şanse de a participa la alte câteva turnee internaţionale în viitorul sezon.
Au fost recompensaţi cu medaliile de campioni naţionali, cei care au evoluat în formaţia West Deva: Andrei Neag, Bogdan Ciocănel, Iulian Răvoiu, Alin Bugală, Bogdan Ciobanu, Andraş Kelemen, Ionuţ Florea, Andrei Negară, Emil Vârtan, Daniel Zaharia şi managerul Eduard Kovacs.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.