Rezultate meritorii ale sportivelor din Deva la un turneu internaţional de lupte libere

Nicolae Gavrea

Sala sporturilor din Cluj Napoca a fost gazdă la finalul de săptămână a celei de a doua ediţii a turneului internaţional de lupte libere pentru juniori, competiţie la care au participat circa 200 de sportivi (fete şi băieţi) reprezentând 15 ţări europene.

Fiind la prima lor participare internaţională cele două sportive reprezentante ale CNS Cetate Deva au avut evoluţii merituoase şi chiar dacă nu au urcate pe podiumul de premiere, cei doi antrenori care le-au pregătit sunt mulţumiţi de aceste performanţe internaţionale.
Andreea Bocănici, pregătită de prof. Suraj Liviu Moravan, a evoluat în cadrul acestor întreceri la categoria 62 kg şi s-a clasat pe locul VI. Cea de a doua reprezentantă a clubului devean participantă la turneul de la Cluj Napoca, Andreea Manea (pregătită de antrenorul Ioan Ailincăi), a evoluat la categoria 50 kg şi s-a clasat pe locul V.
De remarcat faptul că ambele sportive sunt medaliate cu bronz la campionatele naţionale, sunt componente ale lotului naţional de junioare 3 de la Cluj şi sunt, cum spuneam, la prima lor participare, ceea ce înseamnă că au înregistrat de acum şi experienţă competiţională… internaţională.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.