Sport

West Deva a obţinut prima victorie în Liga a II-a de futsal

La doar patru zile de la debutul în Liga a II-a de futsal, West Deva a obţinut şi primul succes în acest campionat, învingând cu 6-3 (3-1), pe Bukovina Vicov. Beneficiind de experienţa lui Sebastian Mateescu, fost campion al României cu Autobergamo Deva, trupa antrenată de Petre Voica a tranşat disputa profitând de erorile grupării oaspete.

Execuţiile individuale în prim plan
Jocul a diferit mult faţă de unul de pe prima scenă, tactica fiind pusă pe planul doi iar execuţiile individuale au fost „sarea şi piperul” partidei. Multă luptă şi determinare, dar şi la fel de multe greşeli. Oaspeţii au deschis scorul după 11 minute de joc, prin Solcan, şut de la opt metri, dar în mai puţin de un minut devenii au restabilit egalitatea. Corado Cîrstoiu a avut o acţiune personală lângă linia de fund şi după două driblinguri a înscris simplu. Finalul primei părţi a aparţinut tot celor de la West iar experienţa lui Sebastian Mateescu a ieşit în evidenţă. Mai întâi, fostul campion naţional cu Autobergamo şi-a adus echipa în avantaj cu un şut de la şapte metri din zonă centrală iar apoi a stabilit scorul pauzei cu o execuţie din unghi.

Cîrstoiu a reuşit golul meciului
La şapte minute de la reluare, partida părea jucată după ce Alex Barabaş a mărit diferenţa, din faţa porţii, după pasa lui Cîrstoiu. Echipa oaspete a reintrat în joc, prin golul lui Coroamă, şut pe colţul scurt de la şase metri, dar Corado Cîrstoiu, un minut mai târziu, a reuşit execuţia serii, reluare cu câlcâiul din vole după pasa lui Mateescu cu capul. Bukovina a mai revenit o dată, prin reuşita lui Tironeac, care a marcat după acţiunea personală a portarului Burlică, dar Moldovan a stabilit scorul final înscriind simplu, din faţa porţii, în urma unei pase perfecte a lui Florea. Devenii au obţinut astfel primul succes din acest sezon şi vor evolua în runda următoare în deplasare, pe terenul echipei Pro-Tineret Sighişoara.

WEST DEVA 6 (3)
Kelemen – Voica, Vîrtan, Mateescu, Florea (cpt.). Au mai jucat: Gheorghe – Ciobanu, Barabaş, Moldovan, Cîrstoiu, Siklodi. Antrenor: Petre Voica
BUKOVINA VICOV 3 (1)
Burlică – Solcan (cpt.), Tironeac, Coroamă, Zlătar. Au mai jucat: Tugrimaţi, Cornea, Popescu. Antrenor: Gheorghe Carcea
Arbitrii: Daniel Popescu (Ţicleni) – Virgil Luca (Timişoara)
Au marcat: Cîrstoiu (12, 34), Mateescu (17, 20), Barabaş (27), Moldovan (39) – Solcan (11), Coroamă (33), Tironeac (37)
Sala Sporturilor din Deva, spectatori 100

(Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura