West Deva a obţinut o nouă victorie şi a urcat în clasament

Echipa West Deva s-a impus cu 9-8 pe terenul grupării Luceafărul Buzău, în etapa a VIII-a a Ligii a II-a de futsal, şi a urcat pe locul 4 în clasament. Devenii au legat astfel al doilea succes consecutiv şi s-au apropiat de podiumul ierarhiei.

Aproape de podium
După victoria cu Dinamo Leonardo Oradea, West Deva s-a deplasat la Buzău, pe terenul unei echipe cam de acelaşi nivel cu ea, Luceafărul. Trupa antrenată de Petre Voica a condus la jumătatea partidei cu 7-5 iar în final s-a impus la limită, scor 9-8. Victoria i-a urcat pe deveni pe locul 4 în clasamentul ligii secunde, la doar două puncte în spatele formaţiei de pe locul 3, Colţea 1920 Braşov, cu precizarea că trupa de sub Tâmpa este penalizată cu patru puncte. În etapa viitoare, West Deva are şansa de a obţine a treia victorie la rând, urmând să întâlnească echipa harghiteană Kereszthegy Remetea, penultima clasată în ierarhie, cu 3 puncte. Duelul se va juca sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Deva. (Ovidiu Mănăstire)

One thought on “West Deva a obţinut o nouă victorie şi a urcat în clasament

  • 22 noiembrie 2017 la 1:24
    Permalink

    Sa nu ameteasca de la aerul rarefiat al inaltimilor::)) Nu de alta dar daca o sa cada de acoloanul viitor nu o sa mai avem echipa::))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
CFR Simeria şi Juniorul Aiud s-au impus la turneul Ţara Haţegului Junior’s Cup Indoor 2017

Echipele CFR Simeria şi Juniorul Aiud au câştigat cele două categorii de vârstă ale turneului de fotbal pentru copii născuţi...

Măgura Pui s-a desprins de urmăritoare

Liderul Ligii a V-a Hunedoara va „ierna” confortabil pe prima poziţie a clasamentului, după ce în penultima etapă a turului...

Bulina neagră 21.11.2017

Liliana Pădure Rădoi, inspector la Serviciul Taxe şi Impozite al Primăriei Aninoasa

Închide