Vrea să scape după ce şi-a stâlcit în bătaie soţia

Ludovic Cornea, în vârstă de 49 de ani, din Călan, le-a cerut magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia să fie îngăduitori şi să nu-l trimită la puşcărie.
Judecătoria Hunedoara l-a condamnat la aproape doi ani de închisoare cu executare mai ales că individul nu şi-a recunoscut faptele. Ludovic Cornea a fost arestat preventiv, după ce şi-a bătut soţia cu care trăia de 25 de ani. Individul era foarte gelos şi o agresa repetat pe femeie, iar într-una din situaţii ar fi bătut-o cu o coadă de mătură până aceasta s-a rupt, incident la care a asistat şi fiica femeii. Ultima bătaie a dus-o direct pe patul de spital. Se întâmpla în vara acestui an, în urma unui conflict iscat tot din cauza geloziei. Individul a lovit-o pe victimă cu piciorul în abdomen şi apoi s-a dus la pescuit. Femeia a ajuns Spitalul Municipal Hunedoara, iar medicii au constatat că avea ruptură de splină şi au operat-o de urgenţă. (M.Gânju)

2 comentarii la „Vrea să scape după ce şi-a stâlcit în bătaie soţia

 • 28 martie 2019 la 0:25
  Legătură permanentă

  Buna seara. Eu sunt baiatul cel mare al victimei, am si eu o intrebare cât puteți minți?
  Tatăl meu vitreg și-o recunoscut fapta pe care o făcut-o!!!
  Nu este adevarat in aceea ce priveste, ca maică-mea sa mutat de frica lui la anexa respectiva,ei amândoi au stat impreuna acolo că au animale. Intradevar se mai certau dar se impacau. Daca vreti sa stiti eu am fost chemat la poliție impreuna cu sotia si cu sora mea. La declarati. Noi ce am declarat acolo stim destul de bine. Nici decum ceea ce ziceti voi aici! Asta inseamna ca undeva miroase, ceva nu este clar aici s-au facut manevre, in dosarul respectiv. O mica atentie cand am dat declaratia nu am scris nimic si pe urma doar ni-sa cerut sa le semnam fara aputea sa le citim. Nu exista asa ceva, noi nu am zis ca nu o ajuta cu nimic pe maicamea si ca doar consuma bauturi alcolice! Asta ori ii bagata de la voi din burta ori ii bagata de la politie din burta doar sa ajunga in puscarie!!!

 • 28 martie 2019 la 0:42
  Legătură permanentă

  Maicamea cand a fost pe patu de spital a declarat in felu urmator.
  Nu vreau de cât sa ma lase împace sa pastreze distanta față de mine nimic nu vreau nu vreau sa fie tras la raspundere.
  Asta declarase inainte ca taicameo sa fie tras la raspundere verbal si pe urma sa fie arestat.
  Dupa ce taicameo o fost arestat si aflase maicamea era internata la spitalul dr. Alexandrescu simonescu hunedoara. A iesit din spital si sa dus la parchetul de pe langa judecatoria hunedoara, pentru a le spune domnilor procuri sa il lase in pace ca nu o vrut sa se întâmple asta.
  Știți asta nu mai ii lege dacă era un miliardar in locul lui nu cred ca ar fi ajuns la pușcărie. Însă daca este sarac si nu are de unde oferi bani pentru a fi judecat in libertate, nu are unde sa stea de cat in pușcărie. Asta vi se pare corect?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.