Vrea să-i convingă să-l elibereze din arest

Bărbatul care şi-a agresat soţia şi soacra, încălcând astfel interdicţia de a se apropia de ele, încearcă să-i convingă pe judecători că nu este un pericol social. Instanţa îl obligase ca timp de jumătate de an să nu se apropie la mai puţin de 20 metri de soţie.
Individul a ajuns după gratii după ce şi-a aşteptat soţia în scara blocului în care locuia şi a agresat-o. Aceeaşi soartă a avut-o şi soacra sa. Procurorii obţinut arestarea sa preventivă, însă individul a contestat soluţia Judecătoriei Deva. Astăzi (luni) încearcă să convingă completul Tribunalului Hunedoara, instanţă care a şi emis ordinul de protecţie pe care l-a încălcat, că nu este un pericol social şi poate fi luată o măsură preventivă mai blândă pe durata cercetărilor.
Reamintim că tânărul de 34 de ani, din municipiul Deva, şi-a agresat soţia, cu care se află în proces de divorţ şi pe mama acesteia, în timp ce se aflau în casa scării unui bloc de locuinţe din municipiul Deva. Poliţiştii au stabilit că bărbatul a încălcat în acest fel prevederile sentinţei civile emise de Tribunalul Hunedoara, prin care a fost obligat la păstrarea unei distanţe faţă de soţie. Prin intermediul apărătorului său, Alexandru Ostap a cerut să fie plasat în arest la domiciliu sau control judiciar. Bărbatul este cercetat penal pentru săvârşirea infrac­ţiunilor de violenţă în familie şi nerespec­ta­rea hotărârii judecătoreşti privitoare la emi­terea ordinului de protecţie. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.