Vrăjitoarele aruncă blesteme asupra parlamentarilor

12 noiembrie 2010 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Livia Botici

În urmă cu câteva zile, Senatul României a aprobat un proiect de lege, iniţiat de un grup de deputaţi PDL, care propune legiferarea practicilor oculte. Odată ce vrăjitoarele au auzit despre ceea ce pun la cale parlamentarii, blestemele au început să curgă.

Ghicitoarele vor trebui să emită chitanţă

Potrivit proiectului de lege, se doreşte ca activităţile de ghicit şi magie să fie încadrate în nomenclatorul profesiilor liberale. Astfel, vrăjitoarele ar putea fi obligate să deţină autorizaţii de liberă practică. În urmă cu o săptămână, proiectul de lege a fost aprobat de Senat, iar dacă va trece şi de Camera Deputaţilor, care este for decizional, cei care practică aceste meserii vor fi obligaţi să emită chitanţă şi factură clienţilor şi să plătească impozit pentru câştigurile lor. De asemenea, potrivit textului acestui proiect de lege, în cazul în care, promisiunile făcute clienţilor nu se împlinesc, aceştia se pot adresa instanţei. Iniţiatorii mai prevăd în proiect că inducerea şi menţinerea în eroare sau amăgirea unei persoane, în scopul de a obţine prin aceste practici un folos material, se pedepseşte, potrivit articolului 244 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.

„Dacă promulgă legea, îl facem să urle în Parlament”

Cu toate că, încă, legea nu este aprobată, MESAGERUL HUNEDOREAN a luat legătura cu două practicante ale ocultismului. „Dacă vor vrea aceşti parlamentari să plătim taxe către stat şi să dăm oamenilor chitanţe, nu voi face niciodată asta. Nu ştiu cum vom rezolva problema, dar lucrurile nu vor rămâne aşa”, ne-a declarat o clarvăzătoare. Mult mai vehementă a fost o altă practicantă de acest gen, care ne-a spus că, dacă legea va trece, parlamentarii vor trebui să suporte consecinţele. „Deja, ne-am întâlnit mai multe vrăjitoare şi ne-am pregătit pentru ziua în care vor aproba această lege. Suntem foarte revoltate şi vom arunca pe ei blesteme. Numai să dea legea şi imediat vom face lucrături cu foc, cu sânge de animal şi cu vârtelniţe, de nu vor mai fi buni de nimic. Iar dacă Băsescu va promulga această lege, este şi mai bine, pentru că e o singură persoană şi nu trebuie să lucrăm atât de mult. O să-l facem să-i pice părul de pe cap şi să urle în Parlament. Sper ca oamenii ăştia să nu treacă legea, pentru că îi facem să miroase, ca mortul, pentru toată viaţa”, spune revoltată vrăjitoarea.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. anonim spune:

    Pe Base l-au vrajit mai demult sa-i pice parul 😀

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin urbea cu cetate în vârf de deal, că purtătorii de caschetă comunitară au se pare mai puţin...

„Filiera deveană” în jiu-jitsu

Antrenorul Mugurel Petruţiu, de la clubul HyperGym Deva, a participat la un stagiu de „Behring Jiu-Jitsu”, susţinut de marele maestru...

Bulina albă

Radu Emil Bureană, primarul comunei Vorţa

Închide