Vor să redeschidă Casa de Cultură din Hunedoara de Ziua Naţională

Data de 1 decembrie 2021 a fost asumată de factorii responsabili pentru organizarea primului spectacol după reabilitarea Casei de Cultură.
În municipiul Hunedoara continuă lucră­rile de reabilitare a Casei de Cultură, proiect finanţat în baza asocierii Consiliului Ju­deţean Hunedoara cu Primăria municipiului Hunedoara.
Ieri, 11 martie 2021, administratorul pu­blic al judeţului Hunedoara, Costel Avram, şi primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobou­ţanu, au avut o întâlnire pe şantierul Casei de Cultură, pentru a evalua stadiul pro­gresului fizic şi pentru a lămuri câteva detalii legate de execuţia proiectului. La întâlnire au luat parte alături de specialiştii din cadrul serviciilor de resort ale Consiliului Judeţean Hunedoara şi Primăriei Mu­ni­ci­piu­lui Hunedoara, proiectantul, împreună cu re­prezentanţii societăţii care execută lucrările.
„Până în acest moment lucrările s-au exe­cutat în termen, iar rezultatul este mulţu­mitor. Urmează o etapă în care constructorul va trebui să realizeze o serie de lucrări la in­terior, de la mecanica scenei, montajul foto­liilor pentru public, până la finisaje. Dacă nu vor interveni probleme, primul spectacol ar putea avea loc chiar de 1 decembrie, dacă regulile sanitare vor permite acest lucru”, a declarat Costel Avram.
La acest obiectiv, lucrările exterioare sunt finalizate. În interior sunt prevăzute lucrări de refuncţionalizare şi/sau comparti­men­tare a unor spaţii existente, lucrări de fi­nisaje (cu restaurarea şi refacerea elemen­telor de decoraţie arhitecturală), lucrări de re­facere a pardoselii şi a scărilor, lucrări de recondiţionare şi restaurare a tâmplăriei (cu schimbarea elementelor deteriorate), mo­dernizarea birourilor şi grupurilor sanitare, revizuirea instalaţiei electrice şi de iluminat. Valoarea contractului este de 13.189.552 de lei. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ce faci dacă ai pierdut câinele şi el a fost dus la adăpost?

Asociaţia-Serviciul specializat pentru gestionarea câinilor fără stăpân func­ţio­nează foarte bine în judeţ, susţin edilii care au decis ca primăriile lor

Funcţionarii, fără maşină la primărie!

Începând de astăzi, 12.03.2021, în fie­care zi de vineri, cel puţin unul din patru an­gajaţi ai Primăriei municipiului Hune­doa­ra şi

FOTBAL Liga a III-a. Debut cu meciuri grele pentru echipele din judeţ

Se reia campionatul în Liga a III-a de fotbal, cu partidele din etapa cu numărul 11. În seria a VII-a

Închide