Voleibalistele de la LPS Cetate Deva, calificate în semifinalele Campionatului naţional de junioare

12 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa de volei feminin a Liceului cu Program Sportiv „Cetate“ Deva, pregătită de prof. Liviu Grădinaru, a participat recent la turneul de calificare pentru semifinalele Campionatului Naţional de junioare.

Mobilizate exemplar, sportivele de la Deva au evoluat fără greşeală şi au înregistrat la acest turneu, trei victorii din tot atâtea jocuri, după cum urmează: LPS Cetate Deva a învins formaţia CSS Blaj cu 3-0 (6,7,7), apoi pe cea a CSS Sibiu cu 3-0 (18,8,10) şi la final, după un joc dificil, pe cea din Ocna Mureş tot cu 3-0 (13,13,10).
Cu aceste victorii, echipa LPS Cetate Deva totalizează 18 puncte din şase jocuri disputate, înregistrând numai victorii, fără vreun set pierdut, (ceea ce constituie o altă premieră în acest sezon) şi este calificată la semifinala competiţiei înainte de desfăşurarea celorlalte două turnee care mai sunt programate în prima etapă a competiţiei naţionale.
Echipa deveană a fost alcătuită din următoarele jucătoare: Ilinca Stoian, Eliza Pogor, Hana Poleac, Ioana Niculiciu, Bianca Belea, Andrada Puiu, Denisa Muntean, Ioana Indrei şi Daria Bărzăune, antrenor Liviu Grădinaru.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Activităţi importante sub egida Asociaţiei Judeţene de Fotbal

Până când se va relua campionatul judeţean de fotbal, la nivelul Asociaţiei Judeţene de Fotbal se pregătesc alte activităţi importante....

Jocurile Olimpice de Tineret Lausanne 2020

Capitala Olimpică, aşa cum e cunoscut peste tot oraşul elveţian Lausanne, se bucură acum de o atmosferă deosebită, odată cu...

Întâlnire la judeţ pentru rezolvarea problemelor de la SMURD Petrila

Paramedicii de la modulul SMURD Petrila au protestat recent, nemulţumiţi că au salarii mici şi nici nu au o maşină...

Închide