Voinţa poporului este mai puternicã decât promisiunile şi spectacolele electorale!

Nu mai încape nici o îndoială, iar datele din teren sunt clare. Doar o minune mai poate schimba voinţa poporului, de a pedepsi şi de a schimba actuala clasă politică.
În timp ce candidatul U.S.L. Laurenţiu Nistor umbla numai cu aranjamente şi ameninţări la adresa tuturor, cu minciuni şi promisiuni, candidatul PP-DD Ovidiu Draia întâlnea, asculta şi căuta soluţii la problemele şi nevoile a câtorva mii de alegători.
De ce NU MAI VREM NISTOR LAURENŢIU?
– Pentru că are o vârstă destul de înaintată.
– Pentru că 20 de ani a lucrat numai la stat, putea să rezolve multe probleme ale alegătorilor, dar nu a fost deloc interesat.
– Are o avere impresionantă, despre care nu vrea să vorbească şi să explice alegătorilor cum a obţinut-o, doar dintr-un salariu.
– Minte, promite, ameninţă şi nu cunoaşte problemele reale ale alegătorilor
– A dezamăgit aproape toţi alegătorii, primarii din Colegiul Brad-Valea Mureşului, care în 2008 au avut încredere în el.
De ce VOTĂM OVIDIU DRAIA ?
– Este tânăr, originar din Ţara Moţilor şi cu putere de muncă.
– Nu a mai fost niciodată în Parlament sau în alte structuri  de conducere.
– A lucrat o perioadă bună în străinătate şi a cunoscut ce este greul.
– A adunat peste 4.200 de semnături pentru redeschiderea mineritului şi introducerea gazului metan în zona Brad şi urmează să fie prezentate tuturor forurilor competente.
– A întâlnit mii de locuitori din Colegiul Brad-Valea Mureşului, ştie exact care sunt problemele lor şi are un plan bun în ceea ce priveşte agricultura şi crearea locurilor de muncă.
– Nu minte, nu promite şi este iubit de toată lumea.
Aşadar, după 20 de ani, moţii, cei de pe Valea Mureşului şi majoritatea poporului nu se mai lasă minţiţi, păcăliţi şi cumpăraţi cu lucruri mărunte. Vor altceva! Vor oameni noi, tineri, cu şcoală făcută la timp, şi care pot face mai mult pentru ei. Vor OVIDIU DRAIA DEPUTAT!

Draia Daniel Ovidiu, candidat  PP-DD la Camera Deputaţilor, vă urează Sărbători Fericite!

14 comentarii la „Voinţa poporului este mai puternicã decât promisiunile şi spectacolele electorale!

 • 7 decembrie 2012 la 10:24
  Permalink

  Domnule Draia impreuna cu Sorina v-ati facut o tinta Nistor precum Haralambie Vochitoiu ieftinirea apei in Valea jiului. Ce purtati atata grija persoanei Nistor , la varsta pe care o are , arata mai bine ca tanarul Draia . Ce te intereseaza unde a lucrat , taica-tu unde a lucrat, daca in atatia ani de munca nu facea nimic spune-ati ca nu este gospodar. Cel care a dezamagit alegatorii sunte-ti chiar voi cei doi ,, trubaduri” Draia si Sorina , prin informatiile mincinoase cu care a-ti intoxicat alegatorii in fiecare articol facut de sectoasa si tanarul .Sunt din tara motilor dar un adevarat mot nu se prezinta in fata alegatorilor cu minciuni denigrandu-si adversarii. Problema ca nu a fost niciodata in parlament , inseamna ca nu a vrut , au fost de multe ori actiuni precum ,, Ziua portilor deschise „. A lucrat in strainatate pentru ca asa a vrut el, situatia financiara a familiei era chiar una foarte buna, dar si acolo a facut Romania de ras prin preocuparile pe care le-a avut acolo si acum este cel mai bun si mai cinstit candidat .
  Pe langa scoala facuta de fiecare mai conteaza si scoala vietii . Deci,,Nu minte, nu promite ” dar alearga dupa ciolan mai tare ca un lup infometat. Dupa toate articolele prezentate in ziarul Mesagerul dai dovada ca esti cel mai mare MINCINOS dintre candidatii judetului . Stimati alegatori nu-l votati pe Draia ,votati candidatii USL

 • 7 decembrie 2012 la 12:09
  Permalink

  Doamne fereste , cum poate sa spuna de altii ca mint , cand s-a dovedit cu acte , ca el este mincinosul si escrocul cand a depus acte false de a primi o locuinta de la ANL.Oare asa invataminte a primit cand a fost cu alegatorii din Soimus la manastirea Crisan . Jegos candidat

 • 7 decembrie 2012 la 12:14
  Permalink

  Alegatorii transmit ca vointa lor este mai puternica decat minciunile pe care le invoca ciolanistii DRAIA – SORINA

 • 7 decembrie 2012 la 22:17
  Permalink

  Nu stiu cine sunteti, dar cred ca nici macar nu-l cunoasteti pe Ovidiu Draia, din cate vad sunteti doar niste simpatizanti USL. Va rog frumos nu mai vorbit daca nu-l cunoasteti, eu unu il cunosc si pe Draia si pe Nistor si va pot spune faptul ca persoana mai aroganta si mai superficiala ca Nistor nu am vazut.Si in primul rand votati un tanar. Votati poporul!

 • 7 decembrie 2012 la 22:21
  Permalink

  Votati cu poporul, votati Ovidiu Draia pentru Brad….

 • 7 decembrie 2012 la 23:26
  Permalink

  Pot sa va spun ca il cunosc si pe Draia si pe Nistor dar un om mai mincinos ca Draia nu am mai vazut, daca nu credeti ca Draia este un escroc si un mincinos atunci vizualizati ,,stiri antena 1 deva din 28.11.2012. Si ce daca este tanar ,oamenii mai in varsta nu mai au dreptul la viata, la munca, urmati indemnul guvernului Boc de a lasa oamenii fara sansa de a trai.Draia cu Dan Diaconescu nu reprezinta poporul, ei sunt reprezentantii mincinosilor , a celor care vor numai rau semenilor lor.Domnilor ce parere aveti despre felul cum intrau in casele oamenilor cu forta si incepeau sa vorbeasca de rau pe deputatul si sa-l voteze pe el ca asa vrea primarul comunei ,asta s-a intamplat in mai multe comune, de exemplu in sate ale comunei Burjuc, la Criscior, etc. Asemenea indivizi nu vor binele cetatenilor,ei vor numai bile lor.Rusine sa-i fie nu reprezinta nimic pentru comunitate. Votati USL

 • 8 decembrie 2012 la 1:36
  Permalink

  Si sub numele de mihaela, tot analfabet esti! Eu stiu ca tu te visezi mare jurnalist, cu blog si toate cele, dar crede-ma pe cuvant, nu esti in stare, nu te tine!

 • 8 decembrie 2012 la 6:13
  Permalink

  Tu Mihaela, nu esti cumva cateaua , lui Nistor?.Ce dracu ai de latri in halul asta?.E gata ciolanul!

 • 8 decembrie 2012 la 6:25
  Permalink

  si eu cred, ca Draia este solutia.Mai tanar, mai energic, si sigur mult mai descurcaret.Am discutat cu multi din Brad, si se pare ca acolo domnul Nistor are o problema.Motii sunt altceva, nu accepta sa fie dusi de nas, iar Draia este din zona.Oricum domnul Nistor nu prea mai pare interesat de politica.Spunea deseori ca ar prefera afacerile!.

 • 8 decembrie 2012 la 8:06
  Permalink

  Ce tot spuneti de motul Draia ,el este mai mult oltean decat mot si mai analfabet decat toti comentatorii articolelor asa ca nu mai duce-ti cu zaharelul pe toti alegatorii ,deci votarea lui Draia este cea mai proasta solutie pentru cetatenii din acest colegiu.Cel care te-ai prezentat sub numele dutu esti tu Sorina cea care n-ai liniste nici somn pentru ca ai muls prea multi bani de la draia si esti disperata ca nu va castiga cu toate minciunile si intoxicarile pe care le-ati lansat in presa locala in special ,,ziarul Menagerul”

 • 8 decembrie 2012 la 12:38
  Permalink

  Eu cred ca tu esi mai disperat, analfabetule. Vezi ca iar ai mai scos o perla! Nu e „duce-ti cu zaharelul”, e „duceti cu zaharelul”, fara cratima! Stiu ca iti place muzica, asa ca iti recomand piesa „Ma-ta are cratima”. Spune-i lui Nistor, daca esti asa sigur ca iese, sa te ia femeie de serviciu in parlament, cu toate ca in ziua de azi si femeile de serviciu stiu limba romana mai bine ca tine. Singurul care intoxica lumea esti tu, un lingau care raspandeste duhoarea lui Nistor pe bloguri de rahat! Nu incerca sa te compari tu cu un ziar, oricare ar fi el, nu te vei ridica niciodata la nivelul lui!

 • 8 decembrie 2012 la 16:49
  Permalink

  OAMENI BUNI , SA NE FEREASCA DUMNEZEU SA AJUNGA DRAIA DEPUTAT , SUNT UN APROPIAT LUI ..DAR CREDETI-MA NU ATI VREA SA AJUNGA DEPUTAT , OM FARA CARACTER , UN KEGOS , UN INFRACTOR , HOT ….TOATE LA UN LOC , TOATA VIATA A CAUTAT CIOLANUL !!! NU STIE SA FACA NIMIC ,,,,TOATA CAMPANIA LUI A FOST ..NISTOR , NISTOR , NISTOR CA NU-I BUN , CA II HOT , SI ETC ,, STII HTUU STRIGAA HOTUUU!!!!!PE SCURT VOTATI CE VRETI VOI DAR NU DRAIA !!! VOTATI UN COPIL DE MILITIAN … UN FOST SECURIST , ADUCETI-VA AMINTE CE ” DOMN” ERA DRAIA …BATRANU ,… JUNIORU II MAI ORDINAR !!!!

 • 9 decembrie 2012 la 20:04
  Permalink

  Mai Sorina, pe toti comentatorii care nu sunt de acord cu tine ii faci analfabeti , dar reciteste ultimul comentariu :-sorina 8 decembrie 2012 la 12:38- si o sa vezi ca si tu faci parte din aceeasi categorie de analfabeti

 • 10 decembrie 2012 la 9:08
  Permalink

  Sorina ,pentru Draia nu s-a terminat campania electorala de se mentine in continuare articolul cu Draia , s-a terminat numaratoarea voturilor si articolul mincinosului este tot pe prima pagina

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare