Vochiţoiu s-a autosuspendat

3 iulie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

În numai o lună de zile, trei dintre componenţii Consiliului Local al municipiului Petroşani au fost schimbaţi din funcţie după ce au pierdut susţinerea partidelor din care făceau parte ori s-au autosuspendat.
 Astfel, Valentin Fulger şi Constantin Buză, au fost înlocuiţi cu Ion Hortopan şi Cristina Dura, după ce au fost excluşi din PSD, respectiv PDL, iar fotoliul lui Haralambie Vochiţoiu (autosuspendat) a fost ocupat de către Florian Boboc. Liderul social-democraţilor din Petroşani a fost nevoit să „predea“ postul de consilier local după ce a devenit incompatibil, fiind numit în funcţia de Director coordonator al organismului Intermediar Regional, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Regiunea Vest. (D. Istudor)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Mitu spune:

    Daca stia Ritzi chestia asta cu autosuspendarea…maaama de cand il propunea pe Vochitoiu pe un post pe undeva , numa’ sa se scape de el si gura lui…da , mai bine mai tarziu decat niciodata .

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Vorbeşte lumea că toată tevatura care se desfăşoară în prezent în legătură cu stoparea celor care prestează serviciul de transport...

Cine face legea pe strãzile din Deva?

Se pare că discuţiile din cadrul Consiliului Local Deva privind disciplinarea unor taximetrişti din municipiu rămân doar la stadiul de...

Transilvania Adventure Trophy, din nou la Deva

Timp de şase zile, în perioada 4-10 iulie 2009, se vor desfăşura la Deva şi în judeţul Hunedoara probele celei...

Închide