Politica si administratie

Vochiţoiu, oficial, preşedinte al PP-DD Hunedoara

 Sorina Popa

Haralambie Vochiţoiu (foto) a primit numirea în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD).

Vochiţoiu a declarat că astăzi a convocat o şedinţă a Biroului Judeţean al organizaţiei, pentru a stabili strategia de organizare a campaniei electorale pentru localele din 10 iunie.
Proaspătul lider al PP-DD Hunedoara a declarat că din noua conducere a organizaţiei judeţene va face parte, ca prim-vicepreşedinte, Marian Munteanu, finanţatorul echipei de handbal Cetate Deva. Nu se ştie, deocamdată, dacă vechea conducere din judeţ a partidului lui Dan Diaconescu va mai rămâne în această formaţiune.
Reamintim că Haralambie Vochiţoiu a fost desemnat să preia locul lui Răzvan Mariş la cârma PP-DD Hunedoara, el fiind al treilea preşedinte al filialei judeţene, de la constituirea acesteia în judeţul nostru.

7 comentarii la „Vochiţoiu, oficial, preşedinte al PP-DD Hunedoara

  • Cum e seful asa si partidul, sef de ca..t, partid de ca..t .

  • Vochitoiule,ai ajuns unde ti-e locul.Cartita pedelista!Bravo Raj,va potriviti,va rezolva Hary!

  • BRAVO BRAVO HARI- CA NU TE-AI LASAT !!!
    SIGUR PARTIDUL VA REUSI DACA TE IMPLICI !!!!!!!!!!

  • Vochitoiu este un tip care va avea grija ca PPDD sa nu fie furat la urna de banditii din USL si PDL = aceeasi mizerie. Este o miscare inteligenta a lui DIaconescu. SI-a adus un om care chiar stie politica. Tzambalagii de pana acum era mana in mana cu PDL, PNL. Vochitoiu vrea razbunare si USL va tremura in judet

  • pacat de conducerea de dinainte…a venit un hot sa le ia locurile dupa ce s-au zbatut cateva luni sa faca ceva, sa aduca cat mai multi membri…PACAT ca acest partid ajunge sa fie condus de un …

  • Noi cei de la Psd votam Hari Vochitoiu la CJ ca-i de-al nostru!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.