Politica si administratie

Vochitoiu îşi doneazã blocul

Carmen Cosman

Ameninţat cu executarea silită de către administraţia locală din Aninoasa, liderul PSD Petroşani, Haralambie Vochiţoiou, a anunţat că este dispus să doneze imobilul pe care îl deţine în acest oraş.
El spune că oricum l-a luat în contul unor datorii şi crede că a făcut o greşeală, pe care acum vrea să o repare. Haralambie Vochiţoiu spune că donează clădirea oricui are bani să o recondiţioneze, ori chiar administraţiei publice locale. „Primăria Aninoasa, dacă vrea şi poate să preia aceea căldire, eu o dau. O donez comunităţii locale fără nici un ban sau oricui vrea să o ia. Dacă cineva are bani să o pună la punct, pentru că acolo trebuie băgat cel puţin un milion de lei, eu semnez imediat actele de donaţie”, a declarat Vochiţoiu.
Înainte de 1989, imobilul a fost cămin de nefamilişti şi aparţinea Exploatării Miniere Aninoasa. După 1997, clădirea s-a depopulat, iar în urmă cu doar câţiva ani, şi EM Aninoasa a fost închisă. Imobilul a trecut în proprietatea Consiliului Local Aninoasa, care l-a scos la vânzare, după ce iniţial, s-ar fi dorit transformarea lui în bloc de locuinţe sociale. În  anul 2008, clădirea a fost cumpărată de SC Art Forest Company SRL Petrila, firmă care aparţine preşedintelui PSD Petroşani, care şi-a propus să amenajeze aici sediul unei firme sau un azil, dar după cum se vede, n-a reuşit.
Clădirea este acum o ruină şi stă să se dărâme, după ce s-a furat tot ce putea fi valorificat. Haralambie Vochiţoiu a fost somat în repetate rânduri de către edilii din Aninoasa să facă ceva cu acest bloc, dar nu a luat nici o măsură în ceea ce priveşte consolidarea imobilului. Din acest motiv, primarul din Aninoasa, Ilie Botgros, a anunţat că va trece la executarea silită, cu atât mai mult, cu cât nu s-a plătit nici un leu din impozitele datorate bugetului local pentru imobilul în cauză.

5 comentarii la „Vochitoiu îşi doneazã blocul

  • afaceri de ANINOASA,SC ART FOREST A executat primaria am dat miliarde si acum……DNA unde esti?

  • De ce nu doneaza 100 de mii de lei pentru copii si batrani? Doneaza o ruina, nu? Ce sa te astepti de la un pedelist ca Vochitoiu?

  • Ce om „bun” este Voichitoiu asta , un lenes imbogatit pe urma politici.

  • Porcky, nu vinde-nu dona. Nicolas Cage filmeaza la Calan,ceva cu actiune si sf. Adu-l la Aninoasa, baga-te si tu in film si iasa …ceva de groaza. hahaha. Serios, nu dona nimic, la tine totul e putred. hahaha

  • Vochitoiule, la tine nu-s bune de donat nici outele…pffff…Donezi cladiri, ai?, pastele…

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura