Politica si administratie

Vochiţoiu: E începutul sfârşitului pentru Moloţ!

Decizia Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), prin care Mircea Moloţ a fost declarat incompatibil cu funcţiile publice, nu a rămas fără efecte în plan politic.
În USL, relaţiile sunt extrem de tensionate, după ce Mircea Moloţ a pierdut orice şansă de a bifa un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean Hunedoara. Pentru a salva ce se mai poate, o mare parte a liderilor şi membrilor PSD şi PNL  sunt deja în negocieri cu alte formaţiuni politice. Iar cum o apropiere de PDL este imposibilă după dezastrul pe care l-a adus guvernarea portocalie, cei mai mulţi dintre USL-işti s-au reorientat către noua forţă politică apărută în judeţ şi la nivel naţional: Partidul Poporului – Dan Diaconescu.
Semnalul părăsirii corabiei naufragiate a USL l-au dat, se pare, organizaţiile PSD şi PNL din Valea Jiului. În contextul în care Haralambie Vochiţoiu (foto), preşedintele PP-DD Hunedoara,  este cotat ca favorit principal la şefia Consiliului Judeţean şi în virtutea bunelor relaţii pe care Vochiţoiu le-a păstrat cu foştii colegi din PSD, „formaţiunea poporului” reprezintă o destinaţie foarte plauzibilă pentru mulţi social-democraţi şi liberali din Vale. Totodată, Partidul Poporului este o destinaţie atractivă şi pentru membrii USL din restul judeţului Hunedoara, variantă confirmată de însuşi Haralambie Vochiţoiu, candidatul PP-DD şi favorit la victoria pentru conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara.
„E începutul sfârşitului pentru Moloţ, PP-DD are peste 30 la sută intenţie de vot în judeţul Hunedoara. Din 1 iunie, vom putea număra pe degetele de la mâini zilele pe care Mircea Moloţ le mai are în fruntea CJ Hunedoara. Vreau să vă spun că după decizia ANI privind incompatibilitatea lui Moloţ, sunt sunat zilnic de foşti colegi din PSD şi de liberali de bună credinţă, care sunt pur şi simplu dărâmaţi de verdictul ANI şi vor să ni se alăture în PP-DD”, a confirmat Vochiţoiu, care a adăugat că „PP-DD are uşile deschise pentru oamenii corecţi şi cinstiţi”. (Valentin Popescu)

12 comentarii la „Vochiţoiu: E începutul sfârşitului pentru Moloţ!

 • asa deci…
  sa se duca dracu’ molotu si toata gasca lui care au furat pe rupte in judet. votam partidul poporului si vochitoiu!

 • Clovnule, dupa ce te-au eliminat PSD, ai esuat la partidul Puradelului de Caracal.

 • Surpriza de proportii in ultimul sondaj de opinie realizat in Petrosani in perioada 20 – 25 Mai 2012 pentru candidatul la Primaria Petrosani:

  – IOAN RUS – 45,8%;
  – Tiberiu Iacon Ridzi – 43,1%;

  Pentru Consiliul Local Petrosani:

  – USL (PSD + PNL + PC) – 70,9%;
  – USP – (PD-L + UNPR) – 12,1%;

  Marja de eroare a sondajului +/- 3%.
  L-a sondaj au participat un numar de 1200 subiecti

 • Mişto moment. Să trebuiască să alegem între un papagal şi un turnător.

 • Voighitoiu asculta la mine, pentru banii cheltuiti pe campanie (bani europeni) vei da socoteala, iar latraii caret-i promoveaza ineptiile te vor besteli ca pe dracu. Cert este un lucru sontajele adevarate arata ca MOLOT va fi reales iar nu un ……. incurabil vei fi in marja de eroare.

 • Mircia Muntean va castiga la CJ. Toate sondajele comandate de Molot si sustinut de televiziunea (centrala termica) HDTV si Antena 1 (unde-i sefa nevastaa lui Marginean) sunt pentru inducerea in eroare a electoratului. Numai ca, electoratul este mult mai destept decat crede Molot. Lui Molot ii vine timpul sa dea socoteala pentru mosiile din Tinutul Pdurenilor, pentru santaj si intimidare. Este de-a dreptul disperat. Crede ca lupta cu Mircia e pe viata si pe moarte, insa se inseala amarnic. Din cati cunoscuti am (si am har Domnului cel putin un sfert din Deva) n-am auzit pe careva sa voteze Molot. Tuturor le e scarba.

 • afara cu voichotoiu…ai fost dat afara din psd si vi la dobra sa spui aberatii …sa ti fie rusine haralambie..nu mai minti oamenii ca toata lumea stie cine esti cu adevarat.la fel si mircea muntean un bandit ca tine.dobra voteaza usl si pe molot mircea ioan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.