Politica si administratie

Viziune POT – Când românii se întorc acasă, ei trebuie să și fie lăsați să servească țării!

Românii care au fost nevoiți să ple­ce în afară sau au ales să se formeze și să profeseze în străinătate, sunt po­tențialul extraordinar pentru țara noastră.
Ei au dovedit că pot fi de neprețuit pentru firme și corporații mari în lume, ne-au pus țara pe harta lumii prin ne­nu­mărate concursuri câștigate, sunt re­cu­noscuți ca specialiști prin nenu­mă­rate premii și conferințe și deci, țin steagul sus ca cei mai proeminenți am­ba­sadori ai țării pe care poate să îi aibă România.
Iar dacă sunt buni pentru cei din afară, ei sunt buni și pentru țara noas­tră. Noi trebuie să ne asigurăm că in­fu­zăm instituțiile publice și companiile de stat cu acești oameni. Ei sunt cei care au dobândit spiritul de reușită, forța de neoprit pentru a realiza ceea ce se credea imposibil de realizat și au inimă de român – vor lăsa România mai bine decât au găsit-o.
Ai fost plecat în afară și vrei să servești țării tale? Implică-te alături de @Partidul Oamenilor Tineri – POT și hai să fim de neoprit – www.sieuPOT.ro.

Anamaria Gavrilă,
deputat de Hunedoara