Viteza şi băutura i-au dus la accidente

12 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un bărbat de 51 de ani, din Petrila, aflat sub influenţa alcoolului a provocat un accident în oras. Poliţiştii spun că mergea cu un autoturism pe o stradă din localitate, iar pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un autoturism oprit.
Şoferul şi-a avariat maşina sa, dar şi pe cea parcată, însă a scăpat nevătămat. Poliţiştii l-au testat cu aparatul alcoolscop, iar re­zultatul a indicat o valoare de 1,26 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Deci omul era beat criţă. Prin urmare au deschis un dosar penal pe numele său pentru conducere în stare de ebrietate şi provocare de accident.
Un alt accident rutier a fost provocat de un şofer beat, în vârstă de 71 de ani, din comuna Băiţa. Acesta conducea un autoturism pe DJ 706A, din direcţia Băiţa – Brad, iar la un moment dat, pe raza localităţii Sălişte, din neatenţie, a lovit un tub din beton aflat în afara părţii carosabile (pe partea dreaptă a sensului său de mers).
„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,80 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Băiţa, pasager al autoturismului”, arată sursa citată. Şi în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru cele două infracţiuni. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fura de foame doar produse de lux

Timp de aproape doi ani de zile a reuşit să scape de puşcărie deşi a comis furt după furt. Este...

Tot mai multe şcoli din judeţ intră pe scenariul roşu

Adriana Năstase O parte din clasele de la 10 şcoli şi licee din judeţul Hunedoara îşi desfăşoară cursurile conform "scenariului...

Acţiunea Truck & Bus în judeţ

Autobuze, microbuze, precum şi alte autovehicule de transport persoane sau mărfuri vor fost oprite, pentru control, de poliţiştii rutieri. Activităţile...

Închide