Viteza a băgat-o în spital

26 noiembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O femeie, în vârstă de 36 de ani, din comuna Băiţa, conducea un autoturism pe D.N.66, din direcţia Călan către Haţeg, pe raza satului Strei.

A intrat într-o curbă deosebit de periculoasă cu viteză şi a acroşat o autoutilitară condusă de un bărbat de 34 de ani, din judeţul Timiş, care a redus viteza pentru a schimba direcţia de mers.
Un alt accident produs de această dată din cauza alcoolului a avut loc în Deva. Un şofer de 37 de ani, din municipiu, conducea pe Bulevardul 22 Decembrie şi nu a păstrat o distanţă sigură faţă de autoturismul condus în faţa sa de un tânăr de 22 de ani, tot din Deva, pe care l-a tamponat în partea din spate. Şoferul nevinovat a fost rănit uşor, iar poliţiştii au stabilit că bărbatul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 0,64 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosare penale în cazul celor două accidente. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şase ani de puşcărie pentru că şi-a lovit rivalul cu ranga

Agresorul a fost judecat pentru tentativă de omor şi va trebui să plătească şi despăgubiri de 150.000 de euro doar...

Kickboxing. Gală internaţională la Deva

Municipiul Deva va găzdui o competiţie de kickboxing la care va participa o serie de sportivi prestigioşi din România şi...

Cupa „Gheorghe Ene“ la fotbal pentru juniori

La finalul acestei săptămâni, în organizarea FRF şi SFFV, la Sala de sport aparţinând Colegiului “Traian Lalescu” din Hunedoara, va...

Închide