Viorel Tănase: „Am dominat adversarul, victoria e meritată!”

10 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Chiar dacă succesul cu CSM Lugoj nu a schimbat situaţia în clasamentul Ligii a III-a, seria a IV-a, Viorel Tănase, antrenorul lui CNS Cetate Deva, consideră că devenii au meritat victoria şi vor continua să lupte pentru promovare. În schimb, omologul său, Cosmin Petruescu, şi-a caracterizat echipa drept una boemă, care nu avea ca obiectiv accesul în Liga a II-a.

„Îmi felicit echipa pentru atitudine!”
Victoria din ultima rundă, 3-1 cu CSM Lugoj, a mai detensionat atmosfera în tabăra celor de la CNS Cetate Deva, care era una încordată după eşecul cu Performanţa Ighiu. Tehnicianul alb-albaştrilor a fost mulţumit de atitudinea echipei sale şi consideră că victoria a fost una meritată. „Nu a fost un succes lejer, am întâlnit un adversar bun, ştiam că ne aşteaptă un joc greu. Vreau să-mi felicit echipa pentru modul cum a abordat meciul, după o săptămână agitată, în care toată lumea era supărată în urma eşecului de la Ighiu. Azi (n.r. vineri) am făcut un joc bun, am dominat adversarul, am fost echipa mai bună şi am câştigat meritat. Presiune va fi în continuare, nu ne interesează ce fac ceilalţi adversari, important e să ne canalizăm energia pe meciurile noastre. Luptăm în continuare, nu va fi uşor nici un meci, pentru nici un adversar nu se va da la o parte”, a spus tehnicianul devean după victoria cu CSM Lugoj.

Petruescu: „Oricine poate promova din primele cinci clasate!”
Cosmin Petruescu, antrenorul bănăţenilor, consideră că echipa sa a ieşit din lupta pentru promovare, un obiectiv care nici nu era impus pentru acest sezon. „A fost un joc frumos, care a plăcut publicului, pe lângă goluri mai fiind şi alte ocazii. Noi ne-am propus să jucăm fotbal în faţa unei echipe implicată la promovare, cu şanse reale. Ştiam că Deva e cumva sub presiune, ne doream să profităm acest lucru, dar am făcut două greşeli în prima repriză care au dus la marcarea celor două goluri. În repriza a doua am riscat din nou pe cartea atacului, dar am fost surprinşi pe contraatac şi jocul a fost închis. Noi suntem o echipă boemă, nu avem în acest an ca obiectiv promovarea, sper ca pe viitor să ni-l putem propune. Din primele cinci echipe din clasament oricare poate promova, din păcate, nu toate rezultatele se decid pe teren”, a spus Petruescu.

Runda favoritelor
Etapa a XIX-a a seriei a IV-a din eşalonul trei nu a adus schimbări în fruntea clasamentului. Toate primele cinci clasate s-au impus, cel mai dificil meci avându-l Naţional Sebiş, care a câştigat la limită, scor 1-0, pe terenul Unirii Alba Iulia. Lider a rămas surpriza Industria Galda de Jos, care a trecut de ACS Poli II iar Ripensia Timişoara şi CSM Şcolar Reşiţa au câştigat clar duelurile cu UTA BD II, respectiv Millenium Giarmata. Performanţa Ighiu şi-a continuat seria pozitivă, obţinând al doilea succes consecutiv cu 1-0, pe terenul Gloriei Lunca Teuz Cermei. În schimb, penultima clasată, Mamma Mia Becicherecu Mic, a fost învinsă pe teren propriu, la limită, de Pandurii II.

Liga a III-a, seria a IV-a
CNS Cetate Deva – CSM Lugoj 3-1
Unirea Alba Iulia – Naţional Sebiş 0-1
Mamma Mia Becicherecu Mic – Pandurii II Tg. Jiu 0-1
Gloria Lunca Teuz Cermei – Performanţa Ighiu 0-1
Industria Galda de Jos – ACS Poli II Timişoara 2-0
UTA BD II – Ripensia Timişoara 1-4
CSM Şcolar Reşiţa – Millenium Giarmata 4-0

  (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
O expoziţie care nu trebuie ratată

Vineri, după amiaza, la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, în prezenţa unui numeros public, a avut loc vernisajul unei...

Deputatul Lucian Heiuş şi-a anunţat oficial candidatura la preşedinţia PNL Hunedoara

Deputatul Lucian Heiuş (foto) şi-a depus, ieri, oficial, candidatura pentru preşedinţia organizaţiei judeţene de partid a PNL.

Viorel Sălan: Reabilitarea economică şi socială a meseriilor rămâne o prioritate pentru PSD

Senatul a adoptat proiectul de lege prin care elevii de la şcolile cu formă de învăţământ profesional şi tehnic vor...

Închide