Violatorul taximetristei rămâne la răcoare

Recidivistul din municipiul Hunedoara care a violat o taximetristă rămâne la răcoare. Ieri, magistraţii Judecătoriei Hunedoara i-au prelungit măsura arestului preventiv pentru încă o lună.

Reamintim cititorilor că la începutul lunii iunie anul acesta, Petru Băţălan (foto), în vârstă de 41 de ani, a violat o femeie, care lucra ca şofer de taxi şi a fost abordată de recidivist. Acesta i-a cerut să îl transporte cu taxiul în cartierul Hăşdat, din municipiul Hunedoara, însă ajuns la destinaţie, a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localităţii. Acolo, sub ameninţare, a întreţinut raporturi sexuale cu ea.
Violatorul a fugit de la locul faptei şi a fost prins ascunzându-se într-un cartier al municipiului Hunedoara. Imediat, instanţa a dispus arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Petru Băţălan este recidivist, fiind condamnat în trecut, în mai multe rânduri, pentru infracţiuni de viol şi tâlhărie comise în mai multe judeţe ale ţării. Ultima dată a ieşit din puşcărie în octombrie 2017. În februarie 2018, când a agresat o femeie în Spitalul municipiului Hunedoara, individul a fost prins de paznicii unităţii medicale. La faţa locului au fost chemaţi poliţiştii, care l-au dus la secţie. Şi atunci a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, însă, procurorul de caz a decis ca individul să fie cercetat pentru agresarea femeii, sub control judiciar. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.