Violatorul taximetristei din Hunedoara îşi va petrece sărbătorile după gratii

4 decembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Magistraţii i-au prelungit arestul preventiv pentru 60 de zile. Recidivistul va fi ”cazat” în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Deva până cel puţin la finele lunii ianuarie a anului viitor.

Petru Băţălan (foto) este acuzat că în iunie, în miez de noapte, a bătut şi violat, sub ameninţare, o taximetristă din municipiul Hunedoara. Hunedoreanul mai are pe rolul instanţei de judecată un dosar în care trebuie să dea socoteală şi pentru loviri şi alte violenţe. Recidivistul a agresat o angajată în vestiarul Spitalului din municipiul Hunedoara. Băţălan, în vârstă de 41 de ani, din Hunedoara, este recidivist, fiind condamnat în trecut, în mai multe rânduri, pentru infracţiuni de viol şi tâlhărie comise în mai multe judeţe ale ţării. Ultima dată a ieşit din puşcărie în octombrie 2017.
Din datele poliţiştilor, Băţălan i-a cerut taximetristei să îl transporte cu taxiul în cartierul Hăşdat, din municipiul Hunedoara. Ajunşi la destinaţie, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl ducă pe un câmp, în afara localităţii. Acolo, sub ameninţare, a întreţinut raporturi sexuale cu femeia. A fost ridicat de oamenii legii, direct de pe stradă, din Cartierul Micro 5 al municipiului Hunedoara, şi a lipsit puţin să nu fie linşat de colegii femeii abuzate. Poate şi din acest motiv recidivistul nu s-a mai chinuit să conteste deciziile instanţei hunedorene privind prelungirea arestului. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Băut bine, la plimbare pe bulevard

Un şofer de 46 de ani, din Lupeni, a fost prins de poliţiştii din localitate conducând băut pe principalul bulevard...

Instalatorul l-a ”făcut” la portofel

Un petroşănean de 53 de ani a fost lăsat fără portofel după ce le-a dat voie unor necunoscuţi să-i intre...

Accidentaţi de şoferi neatenţi

O pensionară de 78 de ani din Petroşani a fost rănită după ce o şoferiţă neatentă a dat cu maşina...

Închide