Violatorul taximetristei din Hunedoara îşi va petrece sărbătorile după gratii

Maximilian Gânju

Magistraţii i-au prelungit arestul preventiv pentru 60 de zile. Recidivistul va fi ”cazat” în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Deva până cel puţin la finele lunii ianuarie a anului viitor.

Petru Băţălan (foto) este acuzat că în iunie, în miez de noapte, a bătut şi violat, sub ameninţare, o taximetristă din municipiul Hunedoara. Hunedoreanul mai are pe rolul instanţei de judecată un dosar în care trebuie să dea socoteală şi pentru loviri şi alte violenţe. Recidivistul a agresat o angajată în vestiarul Spitalului din municipiul Hunedoara. Băţălan, în vârstă de 41 de ani, din Hunedoara, este recidivist, fiind condamnat în trecut, în mai multe rânduri, pentru infracţiuni de viol şi tâlhărie comise în mai multe judeţe ale ţării. Ultima dată a ieşit din puşcărie în octombrie 2017.
Din datele poliţiştilor, Băţălan i-a cerut taximetristei să îl transporte cu taxiul în cartierul Hăşdat, din municipiul Hunedoara. Ajunşi la destinaţie, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl ducă pe un câmp, în afara localităţii. Acolo, sub ameninţare, a întreţinut raporturi sexuale cu femeia. A fost ridicat de oamenii legii, direct de pe stradă, din Cartierul Micro 5 al municipiului Hunedoara, şi a lipsit puţin să nu fie linşat de colegii femeii abuzate. Poate şi din acest motiv recidivistul nu s-a mai chinuit să conteste deciziile instanţei hunedorene privind prelungirea arestului. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.