Violatorul taximetristei, condamnat definitiv la nouă ani de puşcărie

18 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Recidivistul va trebui să-i plătească taximetristei pe care a violat-o şi despăgubiri de peste 100.000 de lei.
Petru Băţălan (foto) va sta nouă ani după gratii pentru violarea unei taximetriste din municipiul Hunedoara, după ce apelul făcut de recidivist a fost respins de Curtea de Apel Alba Iulia ca nefondat. Judecătoria Hunedoara, instanţă la care s-a judecat pe fond dosarul de viol, l-a condamnat pe violator pentru două capete de acuzare. Astfel, Băţălan a primit trei ani de puşcărie pentru sechestrarea taximetristei şi opt ani pentru că a violat-o. Magistraţii hunedoreni au stabilit să execute pedeapsa cea mai grea, cea de opt ani, la care s-a adăugat un spor de un an.
Potrivit anchetei, teribila faptă a avut loc anul trecut, iar recidivistul abia scăpase din puşcărie, unde a fost închis tot pentru viol. Băţălan, în vârstă de 41 de ani, din Hunedoara, a acostat-o pe taximetristă sub pretextul că vrea să ajungă la o locaţie din municipiu. Pe drum, sub ameninţarea cuţitului, a forţat-o să-l ducă la marginea localităţii într-o zonă retrasă, iar acolo a violat-o. A fugit şi s-a ascuns într-un cartier al Hunedoarei după ce a aflat că este căutat de poliţişti, dar şi de colegii de muncă ai victimei. Băţălan s-a predat poliţiştilor şi a lipsit puţin până să fie linşat de taximetriştii din Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 19.02.2019

Spun gurile rele prin târg că un directoraş de pe la noi a vrut să câştige mai bine, iar pentru...

Tâlhărit în tren de un recidivist

Un bărbat de 50 de ani, din Simeria, a fost tâlhărit în trenul cu care mergea spre casă. Suspect este...

Bulina neagră, 19.02.2019

Dumitru Nicolae Teodor, infractor recidivist din Brănişca Pentru că, deşi a ieşit din puşcărie în a doua jumătate a anului...

Închide