Violatorul fetiţei de 11 ani, la Tribunalul Hunedoara

19 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Recidivistul de 45 de ani, din Petroşani, află astăzi, joi, dacă-i va fi înlocuită măsura arestului preventiv, dictată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Petroşani.

Individul a contestat soluţia instanţei din Petroşani, iar dosarul va fi tranşat de Tribunalul Hunedoara. Petru Rafan (foto) a ajuns după gratii pentru că a violat repetat şi şantajat o copilă de numai 11 ani. Rafan a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar alături de el sunt cercetaţi disciplinar şi doi poliţişti din Petroşani. Aceştia ar fi fost anunţaţi de mama copilei despre teribila faptă, dar ar fi gestionat eronat cazul, astfel că IPJ Hunedoara a demarat o serie de verificări.
Potrivit anchetei, Rafan ar fi terorizat-o pe copilă, a filmat-o în timpul actelor sexuale şi o şantaja, pentru a nu spune că a fost violată. Faptele s-au petrecut la locuinţa individului din cartierul Colonie, din Petroşani, iar totul a ieşit la iveală abia după ce mama minorei s-a plâns presei. Poliţiştii au mai aflat că fetiţa a fost abuzată începând cu luna decembrie 2019. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tâlharul din scara blocului, arestat preventiv

Bărbatul care a agresat şi tâlhărit o femeie de 74 de ani, în scara unui bloc din municipiul Hunedoara, a...

Tentativă de tâlhărie, chiar în curtea şcolii

O tentativă de tâlhărie a avut loc chiar în incinta Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria” din Deva, în timpul unei...

Doar 40 de cazuri de gripă, în judeţ, de la începutul anului

Situaţia realizată de Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara arată că au fost înregistrate 40 de cazuri de gripă...

Închide