Violatorul de la non stop, condamnat la peste opt ani de închisoare

25 noiembrie 2014 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

03 gratiiMaximilian Gânju

Recidivistul care a violat o vânzătoare de la un magazin non stop din municipiul Petroşani va sta timp de mai bine de opt ani după gratii, au decis judecătorii de la Petroşani. Violatorul şi-a primit pedeapsa la circa o lună de zile de la comiterea faptei.

După trei termene de judecată, violatorul, Ionuţ Vânătoru, de 28 de ani, a fost trimis în închisoare, unde va rămâne aproape opt ani şi jumătate. Acesta a fost pedepsit pentru că a abuzat de o tânără vânzătoare la un magazin non stop din Petroşani. Spaima angajatelor de la non stop, cum a fost poreclit, şi-a recunoscut vina, iar faptul că a mai fost pedepsit tot pentru că a violat o altă angajată a unui non stop nu i-a dat prea multe speranţe de scăpare.
Recidivistul scăpase de închisoare în 2013 şi avea un fetiş cu tinerele care lucrau pe timp de noapte, aşa că n-a rezistat prea mult tentaţiei. În afară de condamnarea de şase ani şi şase luni, la care i s-au  adăugat încă 724 de zile rămase din prima condamnare, violatorul trebuie să plătească victimei şi 15.000 de euro daune. Decizia instanţei de la Petroşani nu este definitivă.
Ionuţ Vânătoru a intrat în noaptea de 29 septembrie a.c., într-un magazin non-stop din Petroşani şi a siluit-o pe vânzătoare, o tânără de 25 de ani. Individul a profitat de faptul geamul magazinului era deschis, a intrat peste angajată, a lovit-o şi apoi a violat-o. Victima a reuşit să cheme poliţia, după ce a scăpat din mâinile agresorului, iar individul a fugit. Pe baza descrierii dată de femeie, poliţiştii au reuşit să-l prindă la scurt timp.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Încărcarea bateriei de telefon în 30 de secunde

Doron Myersdorf, fondatorul companiei StoreDot, în care a investit şi miliardarul rus Roman Abramovici, a anunţat că a dezvoltat o...

Mulţescu nu a uitat de Jiul

Fostul mare jucător al Jiului, Gigi Mulţescu (foto), în prezent antrenor la Petrolul Ploieşti, s-a interesat despre situaţia actuală a...

Heian Deva, primii dintre hunedoreni la „Cupa României”

Karatiştii de la Heian Deva au cucerit 12 medalii, dintre care şase de aur, la „Cupa României” FRK WKC ce...

Închide