Violatorul de la magazinul non-stop vrea în libertate

Ionuţ Vânătoru (32 de ani), un recidivist condamnat la şase ani şi jumătate de puşcărie pentru viol, a încercat să-i convingă pe magistraţii Judecătoriei Deva că s-a îndreptat şi poate fi eliberat din penitenciar înainte de termen.

Individul a încercat încă de la finele anului trecut să convingă instanţele de judecată să-l lase liber, însă toate acţiunile sale au fost respinse. La fel s-a întâmplat şi zilele trecute, când judecătorii deveni au considerat că nu poate fi eliberat condiţionat şi au stabilit un nou termen pentru reînnoirea cererii, respectiv în ianuarie anul viitor.
Violul comis de individ a avut loc în toamna anului 2014, iar procurorii au stabilit că a intrat într-un magazin din cartierul Aeroport-Petroşani, pe gemuleţul pe care se făcea servirea pe timpul nopţii. Angajata şi-a sunat patronii, însă aceştia nu au auzit telefonul. În momentul în care au văzut apelul s-au îndreptat spre magazin, prinzându-l pe violator în fapt. Recidivistul i-ar fi spus fetei că o urmărea de două săptămâni pentru că o iubeşte şi apoi a forţat-o să-i satisfacă poftele. A fost condamnat la aproape şase ani şi jumătate de închisoare pentru viol, la pedeapsă fiindu-i adăugate şi zilele neexecutate de la o condamnare anterioară. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.