Politica si administratie

Vin banii pentru reparaţii după inundaţii

Premierul Florin Cîţu a anunţat că guvernul a aprobat acordarea a 148,7 milioane de lei pentru 17 judeţe afectate de inundaţii şi alunecări de teren, iar banii vor fi utilizaţi pentru repararea a 1.085 de obiective din 243 de unităţi adminis­trativ-teritoriale.
„Astăzi, (n.r.-ieri) în şedinţa de guvern, a fost aprobată o hotărâre prin care s-au acordat 148,7 milioane de lei din fondul de intervenţii pentru 17 judeţe afectate de inundaţii şi alunecări de teren. Banii sunt destinaţi reparării drumurilor jude­ţene, comunale, podurilor, podeţelor şi digurilor. Este vorba de judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa Nă­săud, Botoşani, Caraş-Severin, Cluj, Co­vas­na, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mara­mureş, Satu Mare, Vâlcea, Vrancea. Este vorba de 1.085 de obiective şi 243 de unităţi administrativ-teritoriale”, a anun­ţat Florin Cîţu, la finalul şedinţei Exe­cutivului.
Prefectul de Hunedoara, Călin Marian, susţine că rapoartele de evaluare a dezastrului produs în judeţ de paele mari vor fi transmise săptămâna viitoare Ministerului Dezvoltării, iar apoi, după rectificarea bugetară vor veni banii pentru reparaţii. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura