Vin banii pentru reparaţii după inundaţii

Premierul Florin Cîţu a anunţat că guvernul a aprobat acordarea a 148,7 milioane de lei pentru 17 judeţe afectate de inundaţii şi alunecări de teren, iar banii vor fi utilizaţi pentru repararea a 1.085 de obiective din 243 de unităţi adminis­trativ-teritoriale.
„Astăzi, (n.r.-ieri) în şedinţa de guvern, a fost aprobată o hotărâre prin care s-au acordat 148,7 milioane de lei din fondul de intervenţii pentru 17 judeţe afectate de inundaţii şi alunecări de teren. Banii sunt destinaţi reparării drumurilor jude­ţene, comunale, podurilor, podeţelor şi digurilor. Este vorba de judeţele Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa Nă­săud, Botoşani, Caraş-Severin, Cluj, Co­vas­na, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mara­mureş, Satu Mare, Vâlcea, Vrancea. Este vorba de 1.085 de obiective şi 243 de unităţi administrativ-teritoriale”, a anun­ţat Florin Cîţu, la finalul şedinţei Exe­cutivului.
Prefectul de Hunedoara, Călin Marian, susţine că rapoartele de evaluare a dezastrului produs în judeţ de paele mari vor fi transmise săptămâna viitoare Ministerului Dezvoltării, iar apoi, după rectificarea bugetară vor veni banii pentru reparaţii. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lotul feminin de gimnastică a SUA a părăsit satul olimpic

Gimnasta americană Kara Eaker, în vârstă de 18 ani, a fost diagnosticată cu Covid-19 în timpul cantonamentului de pregătire pe

Organizatorii nu exclud varianta anulării JO Tokyo 2020

Toshiro Muto a fost întrebat dacă organizatorii iau în calcul anularea competiției al cărui start va avea loc în două

Campionatul European grupa D se joacă la Cluj Napoca

Turneul final al Campio­natului European de volei feminin se va desfăşura în perioada 18 august - 4 septembrie, în România

Închide