Victorii pe linie în Campionatul Judeţean de fotbal

Cele două echipe de juniori mari de la CSM Deva au obţinut victorii importante în jo­curile oficiale disputate recent pe stadionul din Petroşani.
Jocul prestat de cele două echipe ale clu­bu­lui devean a avut un nivel calitativ su­pe­rior, fot­baliştii deveni remarcându-se prin abilităţile tehnico-tactice de excepţie dar şi printr-o bună pregătire fizică. Ambele echipe devene au ex­ce­lat la organizarea jocului, ofen­siv/defensiv, fotbaliştii juniori de la CSM demonstrând că fotbalul devean are viitorul asigurat.
Şcoala de Fotbal Damian Militaru – CSM Deva U15, scor 2-4, golurile devenilor fiind înscrise de Iacob (2), Cicalau, Silvestru într-o partidă din Campionatul judeţean U15.
CSM Deva a evoluat în formula: Glodean-Miclăuş, Sita, Dragoşa, Dobrescu, Gîrjob, Zgîr­­dea, Cicălău, Macovei, Fanaca cpt, Iacob, Pintilie, Negru, Varro, Silvestru, Pleniceanu. Antrenori: Florin Călugăriţa şi Flaviu Leucean.
Jiul Petroşani U19 – CSM Deva U19, scor 0-1 (a marcat Robert Izele). CSM Deva U19 a evoluat cu Bîrsan-Strugariu, Vărzaru, Ior­dache cpt., Branea, Coman, Sapta, Istoc, Ni­coară, Izele, Boldor, Mustaţă, Avram, Mircea Luca, Tătar, Tamaş, Grill, Voiculescu, Valea. Antrenori: Marius Sîrbu şi Doboş Alexandru.

4 comentarii la „Victorii pe linie în Campionatul Judeţean de fotbal

 • 19 mai 2021 la 18:19
  Legătură permanentă

  Penibil, numai stie papagalul de Sarbu cu ce sa se laude poate îl vede și pe el cineva,un campionat de doi bani și tu te lauzi ?Mai pseudoantrenor dute și te lupta macar în afara județului sa vezi ce valoare ai,îți spun eu zero, ca și tine dealtfel….ești un penibil !

 • 19 mai 2021 la 18:29
  Legătură permanentă

  De ce nu le spui oamenilor și părinților ca tu le ti copii sa joace într-un campionat cu 4 etape iar alți juniori de varsata lor joaca în liga 1,2 ,3 cu contracte și pe salarii…să-ți fie rușine pseudoantrenor Sarbu.

 • 20 mai 2021 la 3:05
  Legătură permanentă

  Pe timpuri juniori din Deva jucau cu Timișoara, Arad, Reșița, Cluj, Oradea cu rezultate foarte bune și nu se lauda nimeni acum Sarbu joaca în judet 4 meciuri într-un an și numai laude ,cata ipocrizie și nesimțire !Defapt asta este si obiectivul sa vadă cei care conduc ce face antrenorul și mai puțin ce au de câștigat juniori!

 • 24 mai 2021 la 7:21
  Legătură permanentă

  Mirel, nu ne lăudăm ci prezentăm fapte. La nivel de juniori ne dorim câștigarea titlului județean pentru care muncim de aproape 3 ani, nu doar anul acesta. Te așteptăm și pe tine vineri să fi alături de noi când vom primi medaliile de campioni, după 3 ani de muncă, din care 2 ani, acești băieți au jucat la nivel de seniori, obținând victorii în fața unor echipe de seniori. Te informez că eu am avut performanțe ca antrenor și în afara județului, la nivel național și la nivel internațional ca antrenor secund al echipelor naționale a României. Dacă vrei îți pot da detalii pentru toate performanțele mele ca antrenor (11 titluri de campion județean, 1 titlu de campion național al României, competiții internaționale câștigate,promovări, recorduri de victorii ca antrenor la seniori etc. etc) dar ești prea frustrat, se pare. Tot pentru tine, te informez, că o grupă de copii și juniori a învins în acest week-end echipa de juniori de la CFR Cluj, iar week-endul trecut am învins grupe de juniori de la ASU Poli Timișoara. Si revin, vineri ne propunem să câștigăm un titlu pentru care am muncit 3 ani, nu 4 meciuri așa cum fals spui u, acesta este doar finalul muncii noastre de atâția ani. Te aștept să-ți dau și ție o medalie de campion că eu am prea multe și nu mai am unde să le pun. Sunt sigur că ți-ar place să ai și u măcar una. Dacă ai avea coloană vertebrală ți-ai arăta identitatea și nu ai mai dezinforma.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.