Victorie italianã la Simeria

Ciprian Marinuţ

CFR Simeria a trecut, cu emoţii, scor 1-0, acasă, de incomoda Naţional Sebiş, şi a continuat şirul rezultatelor pozitive din ultimele cinci etape. Oaspeţii au avut o bară în prima repriză, însă unicul gol l-a reuşit Raul Lintaru (min. 72), când adversarii erau deja în inferioritate numerică.

Greu, dar frumos
Naţional Sebiş a jucat la fel de bine la Simeria ca la Hunedoara, unde a reuşit să remizeze, scor 0-0, cu alb-albaştrii lui Aurel Şunda. Arădenii au fost la fel de exacţi în defensivă şi puteau deschide scorul în prima repriză, când şutul lui Gavrilaş de la 12 metri a întâlnit bara transversală. CFR a avut însă mai multă răbdare şi un plus de şansă faţă de FC Hunedoara şi a învins, cu 1-0.

Eliminare decisivă
Trupa din Sebiş a rămas în inferioritate numerică, după ce Burlacu a primit al doilea cartonaş galben, pentru că de supărare, a scos fanionul de la colţul terenului şi l-a aruncat. Cu un om în plus, feroviarii au asediat careul advers, iar Lintaru (min. 72) a înscris din alunecare, de la doi-trei metri de poartă, după o minge întoarsă de Pepenar. „A fost un joc greu, cu o echipă incomodă. Am avut şi alte ocazii în afara golului, însă e bine că am învins chiar şi aşa, la limită. Am dovedit că suntem o echipă matură care ştie de speculeze orice eroare a adversarilor. Sunt mulţumit de rezultat şi de jocul echipei”, a spus Marius Opric, antrenorul lui CFR.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.