Victorie în primul amical nejudeţean

Jiul Petroşani s-a impus cu scorul de 4-2 în faţa grupării Minerul Motru, în primul test al perioadei de vară disputat de alb-negri cu o echipă din afara judeţului, susţinut ieri, de la ora 10:30, la Petroşani. Golurile echipei pregătite de Toni Sedecaru şi Damian Militaru au fost marcate de Drăgoescu (2), Drida şi Apetroaie. Returul amicalului se va disputa, vineri, la Motru. Până acum, în perioada de pregătire, „alb-negrii“ mai jucaseră doar partide de verificare cu formaţii din Valea Jiului, toate câştigate la scoruri concludente. În plus, jiuliştii au pierdut ruşinos, scor 0-4, meciul oficial din Cupa României, disputat în deplasare cu Naţional Sebiş. Campionatul Ligii a III-a va debuta vineri, 31 august, iar Jiul va juca în prima etapă în deplasare cu FC Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
„Faultaţi“ de medic

Aurul Certej a pierdut cu scorul de 3-0, la masa verde, partida de pe teren propriu cu Gloria Geoagiu, din...

Propunerea conservatorilor pentru şefia OPC

Propunerea organizaţiei judeţene Hunedoara a Partidului Conservator pentru postul de şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorului este Daniel Dumitran.

Pasul Vâlcan, fără salvatori montani

Primăria municipiului Vulcan nu poate avea echipă Salvamont, deşi Hotărârea de Guvern nr. 77 din 2003 prevede că fiecare staţiune...

Închide