„Faultaţi“ de medic

Ciprian Marinuţ

Aurul Certej a pierdut cu scorul de 3-0, la masa verde, partida de pe teren propriu cu Gloria Geoagiu, din prima etapă a Ligii a IV-a, din cauza propriului medic. Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal a decis, ieri, că doctorul echipei din Certej este vinovat de întreruperea jocului în minutul 87, când scorul era de 3-2 pentru gazde, pe motiv că nu a mai fost apt să asigure asistenţa medicală a partidei.

Scuze cu miros suspect
„Meciul a fost întrerupt înainte de finalul timpului regulamentar, deoarece medicul care asigura asistenţa medicală la joc a fost în imposibilitatea de a-şi mai face datoria. Era minutul 87 şi tabela indica scorul de 3-2 pentru gazde. Este un caz fără precedent în activitatea fotbalistică din judeţ”, a spus, după joc, Sorin Ciotlăuş, observatorul partidei şi secretarul general al AJF Hunedoara.
Comisia prezidată de Cornel Mihăiesc (foto) a întors, ieri, cazul pe toate feţele şi a ajuns la concluzia că problemele de sănătate invocate de medicul echipei Aurul Certej sunt scuze fără acoperire şi a decis să acorde victoria, la scor de neprezentare, grupării Gloria Geoagiu. „Oficialii echipei din Certej au declarat că doctorului i s-a făcut rău din cauza căldurii. La fel a susţinut şi medicul însuşi. În schimb, în rapoartele de joc ale arbitrului şi observatorului s-a consemnat că doctorul miroasea a băutură. Mai mult, o parte dintre cei prezenţi au spus că medicul părea a fi în stare de ebrietate, deoarece s-a împiedicat când a intrat în teren să acorde asistenţă unui jucător şi era să-l lovească cu o sticlă de gheaţă în cap”, a spus Cornel Mihăiesc, preşedintele Comisiei de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare